U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vandemoortel Wim

Roeselarestraat 91 -8610Zarren

Rustieke bouwmaterialen en transport |_VANDEMOORTEL_ | _RUSTIEKE_BOUWMATERIALEN_ | _TRANSPORT_| bouw, bouwmaterialen, transport, rustiek, vandemoortele, vandemoortel, afbraakwerken, kerkdalen, klinkers, bourgondische dal, terracota, eiken parket, boo

Brusaco

Stadenstraat 55 -8610Kortemark

Fenestra NV (Belgium): Ramen en Deuren in alle vormen en kleuren (hout, PVC en ALU). Fenestra deuren, fenestra, ramen, ALU, vensters, PVC, hout

Ulinia

Fabrieksweg 9 -8610Kortemark

Krivalec

Fabrieksweg 30 -8610Kortemark

Safe & Care

Hoogledestraat 51 -8610Kortemark

Safe & Care is een bouw- en adviesbureau dat zich zowel tot particulieren als zelfstandigen richt. Wilt u bouwen, verbouwen, uitbouwen of renoveren dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Isolteam

Makeveldstraat 5a -8610Kortemark

Isolatie? Laat je huis isoleren door IsolteamIsolteam is de specialist in isolatie en is actief in heel Vlaanderen! Vraag snel een offerte aan.

Gardin Pieter

Ieperstraat 37 -8610Kortemark

Cape Coating Limburg

Amersveldestraat 226b -8610Zarren

Betrek ons tijdig bij uw projecten. Ons team bespreekt samen met de klant de te lakken objecten, de ondergrond, de gebruikte technologie. Cape Coatings biedt u gegarandeerd een schitterende oplossing. Zo besparen dagelijks veel klanten tijd en geld.

Waeyaert-vermeersch Isolatie

Makeveldstraat 5 A -8610Handzame

Waeyaert-Vermeersch: De speciaalzaak in isolatie en isolatiematerialen

Polak

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

KOPAL Good fences make good neighbours. Nederlands Français Extranet

Despeghel Trans

Amersveldestraat 175 -8610Kortemark

DESPEGHEL Trans Nationaal&Internationaal transport Despeghel Trans werd in 1996 opgericht als familiebedrijf met als hoofddoel het transporteren van afvalstoffen. Vandaag behoren naast het afvaltransport ook het nationaal en internationaal kiptranspo

D & D Tegels

Esenstraat 58b -8610Zarren

Welkom op de homepage van D&D TegelsHet trefpunt voor al Uw vloer- en wandtegelsWebdesigner (klik hier om verder te gaan)

Vernafix

Koekelarestraat 78 -8610Handzame

Wij beschikken over een ultramodern machinepark waardoor wij de meest uiteenlopende projecten kunnen maken.Wij zijn met name gespecialiseerd in het maken van tuinschermen en paardenafsluitingen in diverse uitvoeringen en afmetingen.

Provoost-ostyn

Amersveldestraat 229 -8610Kortemark

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Interproject

Paddebroeken 61 A -8610Kortemark

Uw enthousiaste partnerinzake energiezuinig buitenschrijnwerkvoor uw passiefhuis, lage energiewoning of renovatieproject !

Deseyne Glyn

Jan Mioenstraat 11 -8610Kortemark

Decovan

Edewallestraat 70 -8610Kortemark

DECOVAN MACHINES IS DE EXCLUSIEVE IMPORTEUR VAN DE KWALITEITSMACHINES EN GEREEDSCHAPPEN VAN SCANMASKIN, PULLMAN-ERMATOR, VON ARX, IMPACTS, HOLER, PORTAMIX, SCRAP`AIR, ASTILLO, ACF, OEM PRODUCTS, JANSER EN ROLL.

Deboodt K & D

Voshoek 3 -8610Kortemark

Bij ons kunt u terecht voor montage en metaalbouw, maar ook voor een totaalproject van grondwerken tot en met de eindafwerking.

Luc Vulsteke Industrial

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

Vulsteke Bedrijfsgebouwen staat voor doordachte bedrijfsgebouwen.Wij luisteren naar uw wensen en verwerken dit in een totaal uitgewerkt concept.

Segaf

Handzamestraat 4 -8610Kortemark

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten ...