U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Witte

Oosterzelesteenweg 123 -9230Wetteren

Bouwmaterialen voor vakman en particulier sinds 1908

Renova Nvh

Brusselsesteenweg 433 -9230Wetteren

schrijnwerkerij

Bouw Iii

Walleken 46 -9230Wetteren

Als Oostenrijks bedrijf zijn ze marktleider in de productie van hoogwaardige kit op basis van siliconen, hybride, acryl enz...

Scala Plastics

Zuidlaan 300 -9230Wetteren

Scala Plastics, dakgoten, PVC, kunststof, terrasoverkapping, pergola, sidings, regentonnen, grastegels, regenwaterrecuperatie, tuinslang, golfplaten, polycarbonaatplaten, doe-het-zelf

Wycor

Biezeweg 6 -9230Wetteren

:: WYCOR Afwerking en renovatie:: :: WYCOR :: :: WYCOR ::Wycor Houtconstructies Wyckaert Wetteren Aannemer Atelier Schrijnwerk Afwerking Brandwerend Overheid openbaar Aanbesteding renovatie restauratie utiliteit bouw onderneming oost-vlaanderen hout

Retton

Veldakkerwegel 36 -9230Wetteren

New Movecon

Schooldreef 16 -9230Wetteren

Ga je op stap met de baas.., een teambuilding met collega`s of enkelevrienden.., dan zal een van onze activiteiten wellicht ook voor jouw groepeen heel leuke verrassing zijn waarbij we gebruik maken van speedbotenen helikopters..

De Boever Aluminium & Pvc

Honderdweg 7 -9230Wetteren

Als Profel Expert staat De Boever Aluminium & PVC garant voor het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk in zowel aluminium, PVC als hout voor nieuwbouw- en verbouwingsprojecten.

Trudiplas

Slommerdonk 18 -9230Wetteren

Als innovatief bedrijf is Trudiplas gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de bouw-, tuinbouw- en DIY-sector.

Doe Het Zelf Safti

Massemsesteenweg 60 -9230Wetteren

Bollaert

Koningin Astridlaan 63 -9230Wetteren

een ruim assortiment aan mazouttanks met o.a. koppelbare en UV-bestendige tanks. In dezelfde periode werden met succes twee bijkomende productlijnen gelanceerd: regenwatertanks, zowel bovengronds als ondergronds, en septische tanks in kunstof.

Crepico

Kleine Smetledestraat 32 -9230Wetteren

Crepico is uw specialist voor al uw bezettingswerken en gevelbepleistering.

Grepi Technics

Laarnestraat 24 -9230Wetteren

House & Garden

Zuiderdijk 25 -9230Wetteren

Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten.

Van Den Abeele & Co

Kwatrechtsteenweg 142a -9230Wetteren

Van Den Abeele & co NV biedt voor al uw afbraakwerken de juiste oplossingen op maat van elke klant!

Maseth

Biezeweg 17 -9230Wetteren

::::: S.R.M. - MASETH ::::: maset, maseth, srm maseth, srm maset, srm, mased, aan, aandacht, aangepast, aanpassing, aardgas, adres, advies, afgassenketels, afregeling, afvalgassen, afvalggassen, alle, alleen, als, andere, atelier, ateliers, bar, bedo

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.