U zocht op: bouwrijp maken terreinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Den Bulck Ernest En Zonen

Servaas Daemsstraat(ndw) 102 -2200Herentals

Hun activiteit spitst zich toe op alle grond- en graafwerken, afbraakwerken en landbouwwerken Grondwerken Van Den Bulck van,den,bulck,transport,herentals,belgie,grond,werk,afbraak,graaf,landbouw,grond,vervoer,kraan,vrachtwagen,dieplader,sportterrein,

Hydrosec

Dikberd 14unit 5a -2200Noorderwijk

HYDROSEC is gespecialiseerd in waterdichting, het voorkomen en oplossen van vochtproblemen alsook duurzame bescherming van metselwerk en beton.

De Mill

Herenthoutseweg(hrt) 93 -2200Herentals

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

J & H Van Den Bulck

Servaas Daemsstraat(ndw) 154 -2200Herentals

- Alle graaf- en grondwerken- Nivelleringswerken- Aanleggen van parkings- Rioleringswerken- Leveren van alle soorten grond- en wegverhardingen

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.