U zocht op: bouwrijp maken terreinen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

W&t Company

Geenhornstraat 40 -3600Genk

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Transcoma

Winterbeeklaan 37 -3600Genk

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Algemene Ondernemingen Pauli

Geleenlaan 16 -3600Genk

Site de la famille Pauli - Vanhove de Watermael-Boitsfort à Bruxelles en Belgique. Evénement familliaux, mariage, naissance et généalogie. Loisirs : Maître d'armes, Escrime, Accompagnateur en Montagne

B&g Agricultural Buildings

Horizonlaan 21 -3600Genk

B&G is reeds tot een vaste waarde in de agrarische bouwsector uitgegroeid. Sinds de oprichting begin 2009 kan het dan ook reeds tal van referenties voorleggen, en dit zowel in de rundvee, varkens als pluimveesector.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Betoboor

Kuilenstraat 63 -3600Genk

Zagen van beton en asfalt.Zagen van krimpvoegen in jonge beton.Boren van gaten.

Transport Gielen

Eikelaarstraat 17 -3600Genk

Containerservice Gielen is uw specialist in Limburg & omstreken in afvalbeheer en containerverhuur.Wij bieden u een oplossing op maat voor elk afvalprobleem.