U zocht op: bouwwerken antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.

Paul Rens

Buerstedelei 39 -2630Aartselaar

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Nys Machinery Equipment

Antwerpsesteenweg 55 -2630Aartselaar

Nys Machinery is uw partner voor friteuses en bakwanden, pizza-ovens, saladiers, dampkappen, fornuizen, koeling (o.a. koeltogen, koel - en diepvrieskasten, enz) ...

Rucon Ventilatoren

Industrieweg 7 -2630Aartselaar

Exclusief invoerder van ventilatorenIndustrie: Ferrari - Gebhardt - VenturBrandgas: Gebhardt - Ferrari - DLKCentrifugaal: Gebhardt - FerrariKunststof: KCV - HornerAxiaal: Ferrari - DLKKanaal: ÖstbergParking ventilatie

Dumobat

Boomsesteenweg 76 -2630Aartselaar

Afbreken zowel binnen als buiten kent geen geheimen voor Dumobat. U kan steeds rekenen op een verzorgde & kwaliteitsvolle uitvoering van alle werken. We staan tot uw dienst voor zowel nieuwbouw als verbouwingswerken.

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Verligro

Antwerpsesteenweg 29 -2630Aartselaar

Verligro verwarming airco cv Sanitair koeling onderdelen ketels

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.