U zocht op: bureau

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Incatro

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Onze akoestische producten verbeteren de akoestiek en zijn ook op vlak van afwerking de absolutetop.

S.c.l. Cleaning

Heerweg-noord 121 -9052Zwijnaarde

SCL Cleaning is in 2006 gestart te Merelbeke, voornamelijk met het reinigen van ramen. Ondertussen werden de activiteiten uitgebreid met het reinigen van winkels en kantoren.

Gispen

Grotesteenweg-noord 2 -9052Zwijnaarde

De expert in totaal- en thema- inrichting met Design in mind. Wij zorgen voor A better life at work. Samen met de klant creëren en realiseren wij een functionele en aangename werkomgeving. Gispen is meer dan een fabrikant.

Belgian Quality Association

Technologiepark-zwijnaarde 7 -9052Gent

BQA NV werd door de Vlaamse minister van economie aangesteld als auditbureau om na te gaan of een dienstverlener kwaliteitsvol werkt .

Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

De Facto Image Building

Tramstraat 63 -9052Gent

Als grootste puur Belgisch agentschap in communicatie en advies is DE FACTO image building het team voor verfrissende communicatie en doeltreffende rekruteringscommunicatie. de facto image building - Splash

Biz Translations & Services

Hutsepotstraat 106 -9052Zwijnaarde

Boekhoudkundige-, organisatorische- en administratieve ondersteuning. Onze ervaring, op maat van uw bedrijf.

Attentia Sociaal Secretariaat O & W-vlaanderen

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

Sociaal secretariaat vakantiefondsen kinderbijslagfondsen

Icubes

Technologiepark-zwijnaarde 19 -9052Gent

Voor wie zich vestigt in iCUBES wordt alles praktisch geregeld! De instapklare, gemeubelde en zeer comfortabele kantoorruimtes zijn modern ingericht volgens de hoogste vereisten. Professioneel onthaal en secretariaat zijn voorzien,

Spetsai

Grotesteenweg-noord 77 -9052Gent

Spetsai - Veiligheidscoördinatoren en Studiebureau burgerlijke bouwkunde en technieken Spetsaï Veiligheidscoördinatie - Burgerlijke Bouwkunde en Technieken

Pharma Insight

Technologiepark-zwijnaarde 3 -9052Gent

Danimo Group

Rijvisschestraat 124 -9052Gent

10 jaar horeca ervaring gecombineerd met 20 jaar IT-ervaring. Kasregisters en consulting. Horecaservice. Wifibri - Public wifi voor hotels, restaurants, kantoren, vakantiewoningen en studentenhuizen.

Durabilis

Bollebergen 2b -9052Gent

At Durabilis, we want to inspire and build global businesses to create new market and impact opportunities that positively shape the future for economies, people and planet

Rebooth

Nederzwijnaarde 2 -9052Gent

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een nieuwe beursstand? En ben je benieuwd naar wat wij in onze mars hebben? Maak een afspraak en kom enkele van onze ontwerpen met eigen ogen bekijken. Tot snel

Ibs Enterprise Belgium

Technologiepark-zwijnaarde 19 -9052Zwijnaarde

TECHNOLOGIEPARK-ZWIJNAARDE 199052 ZWIJNAARDE

Demolition & Brownfield Solutions

Rijvisschestraat 124 -9052Zwijnaarde

Demolition & Brownfield Solutions heeft zich in de eerste plaats toegelegd op de professionalisering van projectmanagement in de domeinen sloop-, asbest, en brownfieldprojecten.

Crodeon Technologies

Technologiepark-zwijnaarde 82 -9052Gent

Draadloze monitoring, eindelijk echt eenvoudig

Bosaq

Technologiepark-zwijnaarde 82 -9052Gent

Onze waterexperts helpen veel organisaties het gebruik van grondwater te beperken en tegelijkertijd de watervoorziening en productiecapaciteit veilig te stellen.

Albatros Invest

Industriepark-zwijnaarde 6 -9052Gent

Motori Lorenzo

Nieuwescheldestraat 1 -9052Gent

Ecco La Luna

I. Van Oostenrijkstraat 32 -9052Zwijnaarde

Op zoek naar de geschikte teambuilding activiteit, seminarie of incentive voor uw bedrijf, vereniging, school of vriendengroep?