U zocht op: carwash

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Car- & Truckwash

Sint-jansveld 7 -2160Wommelgem

CTW Cleaning Systems is een ambitieuze KMO met hoofdzetel te Everdongenlaan 9 bus 19, TurnhoutActief in sectoren als de cleaning industrie, meer bepaald carwash, truckwash en tankcleaning.

Antwerpse Ruimdienst

Sassenhout 21f -2290Vorselaar

Niet alleen doen we ruimen, reinigen en ontstoppen, maar nu behoort het volledige gamma aan onderhoud en reparatie van rioolstelsels tot de mogelijkheden.

Blinky.blitz

Platanenlaan 36 -2980Zoersel

Wanneer klanten bij u over de vloer komen, zien ze als eerste het gebouw waarin uw zaak gevestigd is. Zorgen voor een goede, eerste indruk is dan ook cruciaal! Een periodieke of eenmalige reinigingsbeurt is dus zeker geen verloren kost!

Kb Car Cleaning

Corbeillestraat 87-89 -2235Hulshout

Wij zijn een car-truck-moto cleaning bedrijf dat gespecialiseerd is in het klaarmaken van nieuwe en gebruikte voertuigen. Op verplaatsing door onze mobiele car-cleaners of op onze locatie.

Soft And Shine

Turnhoutsebaan 413 -2970Schilde

Vervoer- En Reisbedrijf Tijlcars

Everdongenlaan 17 -2300Turnhout

wij doen herstellingen en afhandelingen voor ongevalschades. Alle carrosserieherstellingen, herstellingen van polyesterwerken en lakwerk van autocars, bestelwagens, paardenwagens en vrachtwagens.

A. Cleaning

Hoogveldweg 33 -2500Lier

Daarbij kan gedacht worden aan reiniging van uw wagenpark op uw bedrijfsterrein, alsook industriële en agrarische reinigingen

W & J Carwash-center

Bouwelse Steenweg 7 -2280Grobbendonk