U zocht op: catering events

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Traiteur Dirk

Koningsdonkstraat 118 -9050Gent

Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Kasteel Viteux

Kerkplein 8 -9840De Pinte

Wij bieden formules aan met eigen- of externe catering. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een huwelijk, babyborrel, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. Maatwerk is de basis, een prachtig feest het resultaat!

Very Food

Souverainestraat 56 -9800Deinze

Very Food staat voor u klaar. Laat ons snel weten wat uw plannen zijn. Wij zoeken de beste oplossing voor uw evenement, zowel prive als zakelijk.

Jolie

Oudenaardsesteenweg 610 -9420Erpe-mere

Jolie heeft een uitgebreid wijnaanbod. Wij verzorgen alle feesten, evenementen van A tot Z en wij verhuren alle materialen aan de scherpste prijzen. Van kleine feestjes tot grote VIP-arrangementen organiseren wij voor u of uw bedrijf.

Aula - Schaubroeck

Steenweg Deinze 154 -9810Nazareth

Aula Omnia Schaubroeck is een schitterend zalencomplex met een auditorium tot 220 personen. U geniet er van de modernste faciliteiten. Dankzij continue investeringen biedt Aula omnia u een locatie waar u succesvol uw congressen, events en...

Villa Borghese

Waesberg 23 -9570Lierde

Organisatie van seminaries - Aannemers van feesten - Restaurant - Huwelijksfeesten - Recepties - Catering - Banketten - Communiefeesten - Garden party`s - Zakenrestaurant - Zakenlunchen - Doopfeesten - Vernissages - Traiteurdienst