U zocht op: catering voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

De Kasteelhoeve

Brasschaatbaan 28 -2960Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

De Heidebloem

Handelslei 55 -2980Zoersel

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een snelle snack, een frisse salade of een uitgebreid diner, ook staan wij steeds klaar om u te laten genieten van een fris biertje, frisdrank of cocktail. Een uitgebreide koffie met of zonder gebakjes.

Youcom

Zilverenhoeksteenweg (nm) 61 -2920Kalmthout

De Groene Linden

Schotensteenweg 62-64 -2960Brecht

Wave

Wouwersstraat 6 -2970Schilde