U zocht op: centrale verwarming op gas

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Hydroleaks

´tvlot 1 -2280Grobbendonk

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekken in ondergrondse leidingen (zowel drinkwater, bluswater, industrieel water, vuil water als andere vloeibare stoffen).

Remeha

Koralenhoeve 10 -2160Wommelgem

Bent U voor uw klant op zoek naar een verwarmingsketel of warm water boiler op gas, stookolie of via hernieuwbare energie ?Kies dan voor de meest betrouwbare, innovatieve en toekomstgerichte oplossingen van Remeha.

Centrale Verwarming Peeters

Bouwelse Steenweg 117 -2270Herenthout

Centrale Verwarming Peeters installeert, onderhoudt en repareert centrale verwarmingsinstallaties op mazout en op gas. Centrale Verwarming Peeters - Welkom

Cuiselec Industries

Van Wesenbekestraat 42 -2060Antwerpen

Een mooie woning verdient een degelijke electrische installatie. Electriciteit die op een professionele manier geplaatst wordt.

Projekta3

Groenstraat 69 -2860Sint-katelijne-waver