U zocht op: chape

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Druyts Jan

Korenveld 4 -2330Merksplas

Jan Druyts is uw specialist in Merksplas (Antwerpen) voor algemene chapewerken en vloerisolatie.Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een gevestigde waarde in de sector.

Raf Breugelmans

Ambachtsstraat 46 -2390Malle

De firma Raf Breugelmans uit Malle, is de referentie in Vlaanderen voor chape bewapening en isolatie!

Quatro

Turnhoutsebaan 100 -2970Schilde

Een nieuwe woonbeleving. Dat is wat Thuismakers nu al meer dan 10 jaar voor zijn klanten creëert en realiseert. Een renovatie, gepland en uitgevoerd tot in het kleinste detail. Want Thuismakers neemt de hele herinrichting voor zijn rekening.

Tracs

Toekomstlaan(hrt) 15 -2200Herentals

Tracs bv is gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van chapemachines en ander rollend materieel. Alle merken van chapemachines herstellen wij.

G & P

Oudeleeuwenrui 7-11 -2000Antwerpen

Vastgoed voor particulieren vastgoed voor bedrijven magazijngebouwen verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop onroerende goederen voor bedrijven studios verhuur verkoop vakantieverblijven woningbureaus appartementen verhuur verkoop bedrijfsru

Jochems Chapewerken

Grensstraat 5 -2960Brecht

Jochems Chape & Betonvloeren is een familiebedrijf uit Brecht (Antwerpen) gespecialiseerd in kwalitatieve chapewerken & betonvloeren.

Wiljan Autohandel

Steenweg Op Turnhout 87 -2330Merksplas

WILJAN is verdeler en verhuruder van Bremat chapemachines. Bovendien bouwen en verbouwen we ook IVECO vrachtwagens en bestelbussen.

Booischotse Metalen

Broekmansstraat 36 -2221Heist-op-den-berg

Booischotse Metalen nv. Handel in metalen voor bouw - en metaalconstructie

Beton Corthout

Knotwilgenweg 13 -2220Heist-op-den-berg

Algemene Betonwerken Corthout bvba uit Heist-op-den-Berg is ontstaan in 1987 en is gespecialiseerd in het leveren van stortklaar beton, stabilisé, chape, argex, metsmortel, schuimbeton voor het uitvullen van daken en isolatievloeren, isolatiechape.

Chapewerken Willems Peter

Bruinstraat 5 -2275Lille

Chapewerken peter Willems, uw specialist in chapewerken en vloerisolatie. Daliastraat 4. 2340 Beerse. Gratis online prijsofferte. Peter Willems-home chapewerken,chape,bouw,bouwmaterialen,aannemer,aannemingen,zand,cement,beerse,bouwwerken,isolatie,kno

F.i.m. Production And Recycling

Nijverheidsstraat 46a -2260Westerlo

Met de producten van FIM isoleer je op een optimale manier vloeren en daken. Ons gamma isolatiemortel zorgt niet enkel voor een lager energieverbruik, het garandeert je ook een hoger wooncomfort terwijl je geld bespaart.

Chapewerken Niva

Merksplassesteenweg 57 -2310Rijkevorsel

Wij hebben ons gespecialiseerd in chapes en isolatiewerk en kunnen onze klanten kwaliteitsvolle prestaties voorstellen aan betaalbare prijzen.

Ivo Van Dooren Isolatie-en Chapewerken

Vroente 3 -2310Rijkevorsel

Kwaliteit en vakwerk hoeven niet onbereikbaar duur te zijn. En al zeker niet bij Ivo Van Dooren! We overtuigen u graag aan de hand van een meer dan correcte prijszetting.

Algemene Chapewerken Neyens

Schoendonck 2 -2150Borsbeek

Algemene Chapewerken Neyens - Figorilli BVBA Algemene Chapewerken Neyens - Figorilli BVBA www.neyens-figorilli.be, algemene, chapewerken, neyens, figorilli, bvba, borsbeek, chape, isolatie, geluidsisolatie, thermische,

Purplus

Itegemsesteenweg(bevel) 26 -2560Nijlen

Jacobs

Berlaarbaan 404 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

jacobs beton nv, voor alle soorten beton, stortklaar beton, prefab, ekp-recycling, bdsystems JACOBS BETON NV if you need concrete beton, betoncentrale, stortklaar beton, chape, stabilizé, prefab, kelders, zwembaden, bouwpuin recyclage

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Chapewerken Paul Vloemans

Langbos 5 -2960Brecht

Alle stappen - vanaf het opstellen van een duidelijke offerte, over opmeten en uitpassen van de werf tot en met het plaatsen van de chape - blijven in onze handen waardoor u slechts één contactpersoon heeft.