U zocht op: chape

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Quatro

Turnhoutsebaan 100 -2970Schilde

Een nieuwe woonbeleving. Dat is wat Thuismakers nu al meer dan 10 jaar voor zijn klanten creëert en realiseert. Een renovatie, gepland en uitgevoerd tot in het kleinste detail. Want Thuismakers neemt de hele herinrichting voor zijn rekening.

Groep Van Calster

Waterlaatstraat 37 -2970Schilde

Algemene Bouwonderneming Vlassak-verhulst

Moerstraat 53 -2970Schilde

Of uw voorkeur uitgaat naar het klassiek ge?nspireerde architectuur of eerder naar de strakkere lijnvoering van de eigentijdse woonarchitectuur Vlassak Verhulst werkt uw project volledig uit.

Marc Vl

Turnhoutsebaan 339 -2970Schilde

Welkom bij Marc V.L. BVBA Uw partner voor alle Gyproc-werkenMarc V.L. BVBA is voornamelijk actief in de provincie Antwerpen. Zowel (handels)zaken, kantoren als particulieren hebben wij al blij gemaakt met onze vakkundigheid.

D-estate

Parklaan 10 -2970Schilde

Ons team kan terugblikken op jarenlange ervaring in dakrenovatie en nieuwbouw, en wij werken telkens met het oog op lange termijn, onder ons streng gevoerde kwaliteitsbeleid.

Euro Bamboe

Kotsbosweg 8 -2970Schilde

Euro-bamboe - Exotische meubelen in Bamboe en Rotan Eurobamboe - Exotische meubelen in Bamboe en Rotan eurobamboe, euro-bamboe, bamboe, meubelen, exotisch, tropisch, hardhoutsoorten, regenwouden, kappen, info, contact, westmalle, belgie, maat, model,

E-technics

Moerhoflaan 18 -2970Schilde

Service voor zonnepanelen installaties en elektrische installaties.