U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Schoonmaakbedrijf Smets H.

Schorvoortstraat 88 -2300Turnhout

Alle schoonmaakdiensten voor zelfstandigen, KMO`s, grote bedrijven, winkels, hotels, restaurants, café`s en handelaren in Turnhoutse regio, Noordoost Antwerpen en de Kempen. "geen vuiltje aan de lucht!"

Schoonmaakbedrijf Bosmans

Kastelein 15 -2300Turnhout

Als schoonmaakbedrijf en ruitenwassers zijn wij sinds 1977 een vaste waarde in de regio Turnhout. In 2010 hebben we samen met Ruitenwasser Rohart het bedrijf "Schoonmaak Rohart" opgericht, om nog sneller en efficiënter voor de dag te komen.

Baeyens Wim Schoonmaakbedrijf

Gagelpad 15 -2300Turnhout

Wij zorgen voor het schoonmaken van ramen voor zowel particulieren als bedrijven.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Best Facility Management

Rubensstraat 104 -2300Turnhout

# Your preferred business partner for change# management, company strategy,# organisation structure, innovation# management, process improvement,# education & training, coaching# and profit increase## We stand for

Firma Famst

Steenweg Op Zevendonk 181-183 -2300Turnhout

Famst is voor tal van mensen reeds 40 jaar hun vertrouwde stek voor verven, verfbenodigdheden, behangpapier en vloerbekleding zoals laminaat, parket, linoleum, vinyl, vasttapijt,...Ook voor plafonds kan Famst uitpakken met een vernuftig systeem ...

Vervoer- En Reisbedrijf Tijlcars

Everdongenlaan 17 -2300Turnhout

wij doen herstellingen en afhandelingen voor ongevalschades. Alle carrosserieherstellingen, herstellingen van polyesterwerken en lakwerk van autocars, bestelwagens, paardenwagens en vrachtwagens.

Everclean

Joris De Hozestraat 2 -2300Turnhout

De Firma Everclean is gevestigd in Turnhout en is reeds meer dan 10 jaar vertrouwd met het onderhoudsgebeuren.