U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

Alpheios Belgium

Gaston Fabrélaan 50 -2610Antwerpen

Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren.

Real Car Wash

Boomsesteenweg 50 -2610Antwerpen

Naast het wassen van wagens doen wij uiteraard nog een hele resem van activiteiten.

Clean World Solutions

Eglantierlaan 76 -2610Antwerpen

Clean World Solutions is een bedrijf actief sinds september 2001 die zich specialiseerd in oplossingen die bijdrage tot een schonere wereld met 2 divisies; droging en vochtproblemen en prevententie en bestrijding van (olie) vervu

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Tsv Paints

Dynamicalaan 21 -2610Wilrijk (antwerpen)

In onze ruime showroom vindt u de nieuwste collecties verf en interieur-decoratie van alle topmerken. Daarnaast stellen we alle mogelijke kleuren samen op aanvraag. Gecombineerd met vakkundig en technisch advies is de keuze snel gemaakt.

Asobi Interieur

Wilsonweg 316c -2610Antwerpen

Renovaties en verbouwingen van a tot zRenoveren – een hele karwei. Stel u voor hoe gemakkelijk het zou zijn om dit allemaal door één en dezelfde firma te laten doen. Bij Asobi Interieur kan dat. Wij doen totaalrenovaties van a tot z.

Etec

Terbekehofdreef 50-52 -2610Antwerpen

ETEC nv is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van milieutechnische vloeistofafdichtingen voor: tankparken, ...

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.

All Cleaning Services Belgium

Egied Segerslaan 45 -2610Antwerpen

Onder kantoor schoonmaak vallen een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals reiniging van kantoormeubilair en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u altijd extra werkzaamheden aangeven die u onder de kantoor schoonmaak wilt laten vallen.

Wingyp

Valkstraat 135a -2610Antwerpen

Algemeen timmer- & schrijnwerk renovatie & nieuwbouw Claridge_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________