U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Facimo

Geenrode 5 -3980Tessenderlo

Facimo is een dynamisch bedrijf dat elk facilitair project, groot of klein, in een zo kort mogelijke termijn en in samenspraak met de eindklant tot een goed einde brengt.

Futech

Ambachtsstraat 19 -3980Tessenderlo

Geinteresseerd in zonnepanelen of een zonneboiler? Wat jouw project ook is, we helpen je graag verder! Werk samen met d? expert van Belgi?. Futech onderscheidt zich van andere installateurs door zich te profileren als ingenieursbureau.

United Innovators

Terploeg 58 -3980Tessenderlo

United Innovators United Innovators (c) afscheiders,afvoergoten, aquagreen, birco, birco aqua, birco tec, bircoaqua, bircotec, bodembescherming, canal, caniveau, car511g, chimie, color charts, color hardener, color seal, conditionering, conditioning,

Ardor

Heiveld 1a -3980Tessenderlo

Ardor Brandblusuitrusting is een snel groeiend bedrijf dat sinds 2005 gestart is met de verkoop en het onderhoud van blusmiddelen. Sinds 2010 leveren en plaatsen wij ook brandmeldcentrales, sprinklersystemen, noodverlichting, ...

Road Sweeper Renting

Hofstraat 24 -3980Tessenderlo

Roadsweeper is gespecialiseerd in het reinigen van wegkanten en slokkers van gemeentes, en van gewestwegen.Ook voor het reinigen van Uw bedrijfsterreinen zijn we volledig uitgerust.

Jos Van Thienen

Diesterstraat (c) 226 -3980Tessenderlo

Wij zijn een firma die reeds 40 jaar actief is en gespecialiseerd is in banden, batterijen, brandstoffen en smeermiddelen.

Tessdar

Zillekesstraat 10 -3980Tessenderlo

Al - Boreno

Spoorwegstraat(c) 17 -3980Tessenderlo