U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Plus Business Services

Leiestraat 25 -8500Kortrijk

Plus Business Services is een schoonmaakbedrijf dat instaat voor de periodieke schoonmaak van uw bedrijf of kantoor. Wanneer en hoe ú het wil. Plus Business Services biedt u een schoonmaak aan op maat. Zo streven wij naar een optimaal resultaat ...

Verhuurbedrijf Remmerie

Meensesteenweg(kor) 66 -8500Kortrijk

Verhuurbedrijf Frank Remmerie is gespecialiseerd in het verhuur van feestbenodigdheden en tafelgerei alsook tentenverhuu.

Karweibedrijf

Stasegemsesteenweg(kor) 110 -8500Kortrijk

Dienstencheque bedrijf Makkie verleent comfortdiensten aan particulieren in West-Vlaanderen: schoonmaken, boodschappen doen, bereiden van maaltijden, strijken en klein naaiwerk, mindermobielencentrale met dienstencheques. We werken in uw straat. Beta

All Works

Steenbakkersstraat(kor) 34 -8500Kortrijk

Naast de klassieke schoonmaak in bedrijven of prive-woningen hebben wij in de loop van de voorbije 13 jaar ons takenpakket voortdurend aangepast:

Makkie

Doorniksesteenweg(kor) 81 B -8500Kortrijk

Dienstencheque bedrijf Makkie verleent comfortdiensten aan particulieren in West-Vlaanderen: schoonmaken, boodschappen doen, bereiden van maaltijden, strijken en klein naaiwerk, mindermobielencentrale met dienstencheques.

Atop

Monseigneur De Haernelaan(kor) 31 -8500Kortrijk

Wij zijn een firma gespecialiseerd in in het verdelgen van ongedierte.

Axi Clean

Maria Desmetplein(kor) 15 -8500Kortrijk

Renofacad

Watermolenstraat(kor) 73a -8500Kortrijk

Renofacad, is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovaties met 30 jaar ervaring.

Mad Concept

Koolkappersstraat -8500Kortrijk

MAD Concept is gespecialiseerd in gedetailleerd reinigen en behandelen van auto´s, motors en boten. Op zoek naar een grondige behandeling voor uw auto of motor? Wij zorgen voor gedetailleerde reiniging voor uw auto of motor.

Omikron

Antoon Herbertstraat(kor) 15 -8500Kortrijk

Omikron is een eigentijds dienstenbedrijf dat instaat voor de ontwikkeling en de implementatie van natuurlijke waterzuiveringssystemen voor het herbruikbaar maken van hemelwater, oppervlaktewater en proceswater.

Press Ex Press

Kleine Sint-jansstraat 19 -8500Kortrijk