U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Jansegers White

Groenstraat 91 -2870Puurs

Aangenaam, Jansegers White, uw witte ruimdienst voor snelle en vriendelijke service tegen een scherpe verrassende prijs...Uw witte ruimdienst;Snel, professioneel, goedkoop en bovenal; GOED!Uw ruimdienst voor het legen van uw

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.