U zocht op: cleaning bedrijf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gevacom

Zoomstraat 3 -9160Lokeren

Gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van printers en pc`s in België en Luxemburg voor een vaste verplaatsingskost. Herstellingen binnen de 8 werkuren!

Stokota

Dijkstraat 23 -9160Lokeren

Stokota -- Road sense for tomorrow Home News SECOND HAND MULTI FUNCTIONAL CONTAINER CHASSIS STOKOTA LOW BED SEMI TRAILERS WITH SELF STEERING AXLES NEW EUROLIGHT V-FORCE 3000 Fuels & Energy Waste & Cleaning Building & Logistics Agri & Food On site & s

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Alfa Technical Installations

Spieveldstraat 51 -9160Lokeren

Alfa Technical Installations is een ervaren engineering en installatiebedrijf voor technische installaties op de professionele en industriële markt. Van airco tot verwarming, ventilatie, klimaatregeling, koeling, brandbeveiliging, sanitair en piping.

Jobel Steigers

Heirbrugstraat 133 -9160Lokeren

Jobel Steigers is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector wil verzekeren. Dit voor zowel professionele als particuliere klanten.

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.

G-build

Kaarderslaan 11 B -9160Lokeren

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan.

All Chemicals Research

Voshol 2 -9160Lokeren

Uw specialist in onderhoudsproducten en reinigingsproducten te Lokeren: Master in industrial cleaning products!

Marchem

Uitbreidingslaan 14 -9160Lokeren

Vl Bouw Team

Rechtstraat 266 -9160Lokeren