U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Ib-accover

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Bodima : Voor een 100% waterdichte oplossing. WATERDICHTING GEVELRENOVATIE GEVELBEPLEISTERING WATERDICHTE AFWERKING BETONREPARATIE BEHANDELING VAN MUREN HOME INFO BODIMA Na bijna 40 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdicht

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

All Seasons

Langestraat 161 -2240Zandhoven

All Seasons bv is een professionele firma voor mensen die hun woning in landelijke cottagestijl met een harmonische tuinkamer, veranda of orangerie willen uitbreiden.

R.g. Bouwmachines

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten. Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines

Dfac

De Linden 28 -2240Zandhoven

Berghmans Installatiebedrijf

Zagerijstraat 28 -2240Zandhoven

BERGHMANS INSTALLATIEBEDRIJF BV is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de verwarmingssector, waardoor wij een rijke ervaring en expertise hebben opgebouwd.

Antonissen Tuinen

Zagerijstraat 12 -2240Zandhoven

A-debosan

Driehoekstraat 136 -2240Zandhoven

Elny

Hallebaan 85 -2240Zandhoven

Wij installeren, onderhouden en verzorgen domotica, electriciteit in zijn breedste vorm, airconditioning, verwarming en stofzuiginstallaties

Algemene Verdelging Van Ongedierte

Meidoornlaan 18 -2240Zandhoven

AVO staat garant voor debeste behandeling en bestrijding van houtaantastende insecten en huiszwammen, opstijgend vocht en brandremmende behandelingen aan de beste prijs.

Kris Van Ostaeyen

Driehoekstraat 43 -2240Zandhoven

Wij maken gebruik van de nieuwste techniekenin de hedendaagsewoningbouw.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.