U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gf Cleaning & Facility Services

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Fvm Cleaning

Prins Boudewijnlaan 9unit11 -2550Kontich

Schoonmaak en facilitaire diensten op maat. “ Schoonmaak en het verlenen van facilitaire diensten zijn een specialiteit geworden die berust op de wil om alle dienstverlening tot in de kleinste details te verzorgen.

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f is een klantgerichte serviceorganisatie die een brede waaier van diensten aanbiedt en hierdoor optimaal kan inspelen op de evoluerende behoeften van haar klanten.

Yvo Dierckx

Oever 11 -2550Kontich

Reinigen, verwijderen, opvullen mazouttanks met wettelijk attest! Geen verrassingen- Vaste prijs!

Car Beauty Center

Veldkant 8 -2550Kontich

Professioneel autoverzorgingsbedrijf gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van wagens (particulieren en bedrijven) zowel van het interieur als van het koetswerk. Car detailing - Car Beauty Center

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Textielreiniging Camelia

Ooststatiestraat 132 -2550Kontich

Met wassen, drogen en strijken van kleding, gordijnen en tapijten is Textielreiniging Camelia dus aan zijn 3de generatie toe. Op die manier kunnen wij onze klanten, zowel particulieren als horecazaken en bedrijven, meer dan 75 jaar ervaring bieden.

Group-f Cleaning & Facility

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Schoonmaakfirma Group-f in Herent, bij Leuven, houdt niet alleen uw woning, ramen, kantoor, appartementsgebouw, studentenhuis of ondergrondse parking schoon, we gaan ook prat voor een brandschone service aan onze klanten!

Gf Hoogwerkers

Prins Boudewijnlaan 9/11 -2550Kontich

Group-f is een gespecialiseerd bedrijf dat doelgerichte oplossingen aanbiedt, wanneer u werken gaat uitvoeren op hoogte.Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit in dienstverlening en een uitgebreide verhuurvloot.

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

Marinto

Herman De Nayerstraat 7b -2550Kontich

Textra Nozzles

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

Wij leveren sproeiers voor agressieve en corrosieve vloeistoffen, mengsels, in warme of gevaarlijke omstandigheden. Gebaseerd op uw behoefte, kunnen wij de gewenste sproeier voorstellen, maar ook eigen ontwerp en productie is mogelijk.

Vojtec

Duffelsesteenweg 155 -2550Kontich

A. Van Den Bosch

Neerveld 10 -2550Kontich

www.avandenbosch.be - Active ISP This Site is hosted by International Hosting Company Welcome to www.avandenbosch.be

Quackels Woningbouw

Groeningenlei 44 -2550Kontich

Quackels Woningbouw, bouwt uw droomhuis laag-energie en duurzaam.

Shoepoint

Molenstraat 36 -2550Kontich

Group-f

Prins Boudewijnlaan 9 -2550Kontich

Group-f, een snelgroeiende speler op de markt van schoonmaak, dienstencheques, hoogtewerkers

Alles Voor De Glazenwasser

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

Bij allesvoordeglazenwasser.com laten we de professionele glazenwasser kennis maken met de beste producten. Van telescoopstelen tot raamwissers en reinigingsproducten bekijk ons online assortiment en vindt precies

Labo Service Belgium

Heiveldekens 18 -2550Kontich

Levering van al uw laboratoriumartikelen apparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen,reinigingsmiddelen, opslag en verpakkingen van onze gerenommeerde leveranciers. Wij verkopen volgende producten: stirrer, thermometers, droogovens, roerstaven, ..

Cat Pumps International

Heiveldekens 6a -2550Kontich

CAT PUMPS is the world Leader in triplex high pressure piston and plunger pumps and custom pumping systems World Leader in triplex high pressure pumps-CAT PUMPS

Firma Campaert

Kerkelei 43 -2550Kontich

Welkom op de site van Campaert NV, groothandel in binnenhuisinrichting.

Verdela

Duffelsesteenweg 184 -2550Kontich

Bij Verdela kan u terecht voor informatie over kachels, haarden, schouwen en sierschouwen. Verdela levert niet alleen toestellen, wisselstukken en toebehoren, maar geeft tevens advies bij het maken van de juiste keuze van toestel

Sterckx

Lintsesteenweg 15 -2550Kontich

Carwellness

Ooststatiestraat 187 -2550Kontich

Distripaints

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Vandaag de dag is Distripaints een toonaangevende speler op de markt van verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen.

Autovak

De Villermontstraat 32 -2550Kontich

Autovak alle auto-onderdelen autolakken en karcher reinigingsapparaten groothandel in auto-onderdelen en -toebehoren.

Optipool

Beekboshoek 54 -2550Kontich

Eco - Colors

Duffelsesteenweg 156 -2550Kontich

ECO COLORS : Verf Fabrikant voor Lakken, Houtkleuren, Vernissen, Patines, Synthetisch, Watergedragen grondverf, Watergedragen muurverven, Watergedragen vloerverven. ECO COLORS : Verf Fabrikant - Lakken - Houtkleuren - Vernissen - Watergedragen grondv

Muysers Techniek

Herman De Nayerstraat 1 A -2550Kontich

Elite Stone - Stone Lights

Nachtegaalstraat 87 A -2550Kontich

Elite Stone is gespecialiseerde zaak in natuursteen

Km Tuinplanning

Holle Weg 19 -2550Kontich

KM Tuinplanning Koen Mennes holle weg 19 2550 Kontich T 03 844 96 17 F 03 844 96 16 koen@kmtuinplanning.be ontwerp uitvoeringopvolging Aarzel niet om ons telefonisch of via mail te contacteren voor vrijblijvende informatie.

Gebroeders Vereecken

Kartuizersweg 2 -2550Kontich

Glashandel Vereecken NV te Kontich in regio Antwerpen heeft jarenlange ervaring in glas, glazen deuren en aluminiumconstructies.

Equimind

Keizershoek 219 -2550Kontich

De Witte Keulemans

Ooststatiestraat 68 -2550Kontich

Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing.

Cosimco

Kartuizersweg 1 -2550Kontich

Cosimco bouwt en ontwikkelt vooral industriële gebouwen, magazijnen en kantoorgebouwen. Natuurlijk kunnen we het ontwerp van uw architect nauwkeurig uitvoeren. Maar indien gewenst kan ons eigen ontwerp- en bouwteam uw project va

De Groene Bol

Koningin Astridlaan 33 -2550Kontich

Pds - Algemene Wooninrichting

Hoogbunderlaan 22 -2550Kontich

P.D.S Algemene wooninrichting is reeds actief sinds 1973 en kan de meest uiteenlopende schilder en decoratie technieken vakbekwaam uitvoeren voor zijn klanten. Wij zijn dan ook een erkend schilder door Sikkens.

Klimaplan

Blauwesteenstraat 83 -2550Kontich

Welkom bij Klimaplan, uw specialist in warmtepompen

Auto-garnierderij Merckx C

Grote Steenweg 133 -2550Kontich

auto garnierderij merckx

Culivair

Koningin Astridlaan 41 -2550Kontich

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Gaspar Motors Antwerpen

Pierstraat 231 -2550Kontich

GMAN nv is officieel merkverdeler voor:Opel-Daewoo-Chevrolet-Cadillac-Corvette-Opelbestelwagens .Afdeling fleet en bedrijfswagensRuim aanbod tweedehandswagens met garantie5 vestigingen in de provincie Antwerpen.Verkoop-Onderhoud-herstellingen

Vanstechelman

Pierstraat 231 -2550Kontich

Toyota - Omdat wij u bij een volgend bezoek onmiddellijk in de gekozen taal willen begroeten schrijven we een onschuldige cookie weg op uw machine. (IE en Netscape). Indien uw webbrowser echter is geconfigureeerd om geen cookies te aanvaarden, dan zu

Kosmooi

Mechelsesteenweg 311 -2550Kontich

Verhuur van auto`s, bestelwagens en vrachtwagens.Onderhoud en carrosserie van auto`s, bestelwagens, ... van alle merken.Toebehoren van accessoires van bestelwagens zoals Side-bars, back-bars en binnenaankledingen.

Essent Belgium

Veldkant 7 -2550Kontich

Een extra dimensie geven aan uw onderneming? Essent. Uw nieuwe energie. Elektriciteit- en gasleverancier. Essent 100% groene stroom garantie en de grootste producent van groene stroom in de Benelux.