U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Be-ne

Eekhoornlaan 64 -2910Essen

Schoonmaakdiensten voor bedrijven en partikulieren. Dagelijks & periodiek onderhoud, opkuis nieuwbouw, opruimingswerken en glazenwasserij.

Marco Service

Kalmthoutsesteenweg 290 -2910Essen

Marco Service biedt u een breed gamma aan services: van schoorsteenvegen, het ontmossen en coaten van daken tot binnen- en buitenschilderwerken. Ongeacht wat we doen, onze kracht ligt in het feit dat we oog hebben voor detail, voortkomend uit ...

De Leeuw

Valkstraat 35 -2910Essen

De Leeuw is gespecialiseerd in het behandelen van vochtproblemen en waterdichtingswerken.

Proms Communication

Kalmthoutsesteenweg 290 -2910Essen

Immovam

Rijkmakerlaan 33 -2910Essen

Md Recycling

Rijkmakerlaan 38 -2910Essen

In- en verkoop van 2de handswagens, gratis ophalen van autowrakken, schroot en afgedankte auto’s.Verkoop van gebruikte auto-onderdelen, herstellingen en onderhoud van diverse merken, reinigen van interieur en aircoservice.

Javado

Rijkmakerlaan 19 -2910Essen

Airconditioning, koeltechniek, warmtepompen, grootkeueken, roestvrij staal, professionele vaatwassers.

Verwater Tank & Industrial Services

Rijkmakerlaan 34 -2910Essen

Met meer dan 95 jaar internationale ervaring met alle soorten tanks en industriële installaties kan Verwater haar klanten een volledig spectrum aan diensten bieden bij onderhoud- en constructiewerken

Sportinfrabouw

Essendonkbos 5 -2910Essen

Alles voor uw sportinfrastructuur Sportinfrabouw - Official website sport infrastructuur veld tennis voetbal speelplein sportinfrabouw aanleg sportterrein terrein

Belgarde

Nolsebaan 51 -2910Essen

Ons familiebedrijf kent een 100 jaar lange geschiedenis van ondernemerschap. Sinds 1969 zijn wij gespecialiseerd in machines en gereedschap voor tuin en park.

Easi-shop

Epicealaan 32 -2910Essen

U vindt bij ons een uitgebreid en variërend aanbod van producten. Voor alle bekende en minder bekende A-merken in sanitair, verwarming, elektro, airco en ventilatie kunt u bij ons terecht.

Jes Carwash

Kalmthoutsesteenweg 257 -2910Essen

Met onze Softwash Tunnel kunnen er bij JeS Carwash tot 60 wagens per uur krasvrij gewassen worden. Door de nieuwste generatie microvezeldoeken krijgt uw wagen terug zijn showroomglans!

Acd Laser

Postbaan 73 -2910Essen

Zowel het lasersnijden als lasergraveren kan door ons op verschillende materialen uitgevoerd worden. We kunnen zowel platen als buizen verwerken.

Dimavo

Rijkmakerlaan 6 A -2910Essen

Dimavo BVBA is een snel groeiende familiale onderneming die sinds de oprichting in 1991 door Jef Maas een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van herslijpen van gereedschappen voor hout-, metaal- en PVC industrie.

Almex Metaal

Nieuwmoersesteenweg 139 -2910Essen

alme?x is een solide partner op de markt van industri?le toeleveranciers. We zijn gespecialiseerd in de fabricage van leidingsystemen, apparaatonderdelen en metaalconstructies voor gebouwen (gevelcassettes) en voor verschillende industrietakken.