U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Weos Alg. Bouw & Renovatiewerken

Dennenstraat 5 1a -3600Genk

De mooiste gevelrenovatie en voegwerken in Limburg

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Knaepen Siegfried & Mitskou Dimitri Gevelbepleisteringen

Nieuwpoortlaan 19 -3600Genk

KM Gevelbepleistering is uw absolute partner voor gevelbepleistering, herstelling en reiniging van gevelpleister of crepi. Als specialist in gevelbepleisteringen behoort KM Gevelbepleisteringen dan ook tot de top.

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Sol Cleaning & Care Professional

Toekomstlaan 12 -3600Genk

Door onze ervaring en het gebruik van professionele onderhoudsproducten , hebben wij op vraag van onze klanten ons productassorment verderuitgebreid en aangepast om hun behoeftes steeds te kunnen invullen.

Compact Food Cleaning

Koerweg 79 -3600Genk

Uw partner in industriële reiniging.

Tru Cleanroom Cleaning

Nieuwpoortlaan 15 B -3600Genk

Welkom bij TRU, het enige bedrijf dat exclusief gespecialiseerd is in cleanroom reiniging. Het specialisme en de kennis, bij een cleanroom cleaner, zijn noodzakelijk om de functionele normen van de cleanroom te kunnen behouden.

Hamster Cleaning

Nieuwpoortlaan 17 -3600Genk

Hamster Cleaning reinigt en inspecteert luchtkanalen op professionele wijze. Dagelijks worden projecten uitgevoerd in verscheidene sectoren en (kantoor)omgevingen, zoals openbare gebouwen, kmo’s en multinationals, zorginstellingen, sporthallen, enz..

Nordag

Toekomstlaan 19 -3600Genk

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

Itzu Cleaning

Snoekweyerstraat 1 -3600Genk

Service Net nv deed in 1996 zijn intrede in de markt van de schoonmaak en aanverwante facilitaire diensten. Inmiddels werd de groep uitgebreid met Service@Home bvba (thuishulp met dienstencheques) en Service Support bvba (ruitenwasserij)

Vdw Glas

Slingerweg 62 -3600Genk

Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij VDW Glas hebben onze glazenwassers een jarenlange ervaring in het reinigen van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden.

4cpm

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

Team Jackmaert Schoonmaakbedrijf uit Genk is een dienstverlenend bedrijf en sinds 1990 actief bij vele opdrachtgevers in het gehele land maar de meeste bekendheid geniet in Limburg en omgeving.

Keroma - Techniek

Kolenhavenstraat 1 -3600Genk

Ons bedrijf biedt u een totaalpakket aan onderhoudsartikelen. Voor de producten zijn wij Masterverdeler van de meest gangbare en professionele producten. Wat betreft de machines, volgen wij de lijn van NUMATIC en HAKO....

Globo Clean

Gasthofstraat 8 -3600Genk

Een aangename en schone werkomgeving is essentieel. Globo Clean staat voor professionele partner op het gebied van schoonmaak

Jito

Dijkstraat 32 -3600Genk

Grootse keuze in afgewerkte parketten die voldoen aan doelmatigheid, duurzaamheid en leggemak. Jito Parket Genk, Parketonline jito parket, jito, parket, parketonline, parketvloer, genk, belgie, vlaanderen, res, res barter, legklare vloer, houten vloe

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Kadra

Vennestraat 112 -3600Genk

20 jaar ervaring in het vak waarborgen kwaliteit en respect voor uw foto?s of kunstwerken. Zonder uitzondering worden uw documenten met de grootste zorg afgewerkt, steeds met zuurvrije materialen voor een optimaal conserverende in

Office - Plus

Henry Fordlaan 18 -3600Genk

Kantoorbenodigdheden fabricatie kantoorbenodigdheden groothandel kantoorbenodigdheden kleinhandel bureelbenodigdheden kleinhandel bureelbenodigdheden groothandel bureelbenodigdheden fabricatie

Transcoma

Winterbeeklaan 37 -3600Genk

W&t Company

Geenhornstraat 40 -3600Genk

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Jomi Projects

Driehoevenstraat 67 -3600Genk

Pro-service

Wiekstraat 78 -3600Genk

s.a. Gouthiere & Vankerckem S.A. GOUTHIERE & VANKERCKEM Complexe Industriel Sambre et Heure Rue de la Sambre 4 Bte 2 6032 Mont-sur-Marchienne Tél. : 071/ 43 29 76 - Fax : 071/ 43 29 79 - Magasin de fer et aciers laminés - Poutrelles HEA - HEB - IPE -

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Itzu Home

Snoekweyerstraat 1 -3600Genk

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

Besadak

Lieve Vrouwstraat 53 -3600Genk

Roam Technology

Geleenlaan 24 -3600Genk

Roam Chemie Home page - Huwa-San Welcome to Enter Huwa-San,Roam Chemie,huwasan,huwa-san,Huwa-san,roamchemie,This page is the Roam Chemie Home page

D.p.m.

Schepersweg 131 -3600Genk

De firma Depuydt, gevestigd in Genk, groeide de afgelopen jaren uit van eenmanszaak tot een gerespecteerd en dynamisch schildersbedrijf, gedragen door ervaring, creativiteit, know-how én de begeestering van zaakvoerder Didier Depuydt.

Sapat

Winterslagstraat 36 -3600Genk

Kunststof artikelen bedrukt en onbedrukt, plastiek producten bedrukt en onbedrukt,

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Exelmans - Vandecan

Vennestraat 363 -3600Genk

Alle gereedschappen voor de doe-het-zelver Exelmans Gereedschappen Schroeven,bouten,pluggen,nagels,draad,deur- en meubelbeslag,electrische gereedschappen,handgereedschappen,veiligheidskleding,drogisterijartikelen,Ironside,Metabo,Bosch,Meno,Menogroup

V D B Technics

Hengelhoefstraat 164 -3600Genk

Vandaag verzorgen wij voor onze klanten een totale service op gebied van elektromechanica. Wij staan in voor onderhoud, revisie, verhuizen van productie-eenheden alsook het vervaardigen van transportsystemen en transportbanden.

Brazil Company

Weg Naar As 110-112 -3600Genk

De specialist in koffiemachinesKoffie & toebehorenAlle apparaten voor horeca en GrootkeukensUw specialist voor exclusieve koffiesService 7 dagen op 7FRANKE volautomatische koffiemachinesBRASILIA espressomachines

Vepola

Regenbooglaan 5 -3600Genk

index This Web page requires Javascript! Cette page web nécessite le Javascript! Diese Webseite benötigt Javascript! Voor deze internetpagina is Javascript vereist! [] [./pages/home.html] [./pages/accueil.html] [Web Creator] [LMSOFT]

Prenuptia

Hasseltweg 240 -3600Genk

Prenuptia werd opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar.

Autogarden Tongeren

Evence Coppéelaan 40 -3600Genk

CITROA<N Belgique Luxembourg prAcsente ses vAchicules neufs, et d'occasion, accessoires automobile et contrats de service. CITROA<N BelgiA« en Luxemburg stelt u zijn nieuwe wagens, zijn tweedehandswagens, zijn accessoires, zijn waarborgverlengingen v

Paulissen Beton

Woudstraat 7 -3600Genk

Paulissen Beton is al sinds de jaren 60 een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van betonproducten. Het familiale karakter van het bedrijf is nog steeds een grote troef.

H. Essers Transport Company

Transportlaan 4 -3600Genk

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.