U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lw Cleaning

Hasseltsestraat 1 -3740Bilzen

Ramenwasbedrijf LW-Cleaning is d? specialist in het reinigen van uw ramen!Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.Kozijnen en vensterbanken worden standaard mee gepoetst.

The Cleaning Factory

Oude Heidestraat 83 -3740Bilzen

The Cleaning Factory is een vrij jong bedrijf. De oprichters hebben echter meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Wij zijn specialiseerden in het kuisen van jouw woning, kantoor of gemeenschappelijke trappenhallen.

Apperthy

Nieuwe Heidestraat 3 -3740Bilzen

Moderne Ongediertebestrijding Service

Holt 138 -3740Bilzen

MOB Service landbouw, voedingsindustrie, kmo, industrie, horeca, particulieren, duivenwering, mob, m.o.b., moderne ongediertebestrijding, service bvba, bilzen, wie zijn we, landbouw, voedingsindustrie, kmo, industrie, horeca, particulieren, duivenwer

Promacon

Chrysantenlaan 40 -3740Bilzen

Briers-buntinx

St.gertrudisplein 7 -3740Bilzen

Danny Moors

Bremakker 49 -3740Bilzen

We doen: verwarming, sanitair, airco, zonne-energie, warmtepompen en ventilatie.En uiteraard onderhouden wij uw installatie tot in de puntjes.Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Bouwbedrijf Janssen

Maastrichterstraat 426 -3740Bilzen

Als klant wordt u persoonlijk bij het bouwproject betrokken waardoor wij direct kunnen inspelen op de wensen en woonvisie van de klant.

S.k.b. Hermans & Ca°

Weg Naar Diepenbeek 28 -3740Bilzen

The Crew Factory

Oude Heidestraat 83 -3740Bilzen

Clixxs

Klokkeplein 1 -3740Bilzen

Fedrigo

Caetsbeekstraat 15 -3740Bilzen

Surinx

Spelverstraat 34 -3740Bilzen

Elektro Gpa

Oude Siemerstraat 34 -3740Bilzen

All Car Paints

Taunusweg 10 -3740Bilzen

All Car Paints is een groothandel gespecialiseerd in autolakken, truck coatings en industriële lakken. Naast de lakken vind je ook alle carrosseriebenodigdheden. Te beginnen met een eenvoudig schuurpapiertje en eindigend met een heuse spuitcabine.

Bouwmarkt Janssen

Maastrichterstraat 424 -3740Bilzen

Bouwmarkt Janssen biedt een ruim assortiment van verven, decoratie, tuingereedschap, verlichting, elektriciteit, elektrisch gereedschap, sanitair, hout, laminaat, afschermingen, onderhoudsproducten, bouwmaterialen, dressings, plaatmateriaal enz

Mks All-round

Kieleberg 11a -3740Bilzen

Mks All-Round bestaat nu al vijf jaar onder leiding van de zelfwerkende patron: Massimo Salis. Daarvoor had hij al meerdere jaren ervaring opgedaan in de sector.

Abn Klimatisatie

Kieleberg 1 -3740Bilzen

ABN levert u totaaloplossingen inzake ventilatie & klimatisatie. ABN Cooling & heating solutions airconditioning, air conditioner, air conditioning, airco, abn klimatisatie, abn, chiller, cooling, clean rooms, cleanrooms, commerciële koel

Wils En Zonen

St.rochusstraat 21 -3740Bilzen

Jackri

Eikaart 8 -3740Bilzen

Bij JacKri kan je terecht voor al je grond- en omgevingswerken. Of het nu gaat om een klein of een groot project, contacteer ons zeker! Wij geven je het juiste advies en maken je een persoonlijke offerte voor al deze werken.

Guanxi-invest

Tongersestraat 94 -3740Bilzen

Macoma

Tongersestraat 75 -3740Bilzen

Een voorstelling van het assortiment en een lijst met vestigingen van deze doe-het-zelf winkels. Link naar actuele aanbiedingen. Une présentation de cette chaîne de magasin de bricolage, ses promotions actuelles et son forum rempli d'astuces pour le

Plusquin Brandstoffen

Maastrichterstraat 205 -3740Bilzen

Benzinestation met voordelige prijzen, open 24u/24u en 7 dagen op 7. Alle brandstoffen ,olieën en vetten aan de beste prijzen met snelle service ook tijdens week-ends. Stookolie voor mazouttanks. Kwaliteit aan de voordeligste prijs!

Oosterbosch Benny En Frank

Kapittelstraat 4 -3740Bilzen

Verkoop van FLAM inbouwhaarden, kachels en sierschouwen. inbouwhaard, kachel, sierschouw DE HEETSTE VLAM HEET ... FLAM - inbouwhaarden, kachels en sierschouwen