U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ketra

Kanaalstraat 57 -3945Ham

Gebroeders Wijckmans

Bergstraat 36c -3945Ham

De groothandel voor de vakman die kiest voor kwaliteit en service.Gips, gipskarton, isolatie, cement, lijmen, mortels, wand- en plafondsystemen.

Willems Energietechnieken

Heldenplein 22 -3945Ham

Installateur - centrale verwarming - sanitair - elektriciteit - algemene dakwerken Installateur - centrale verwarming - sanitair - elektriciteit - algemene dakwerken

Iko Dakshingles

Truibroek 74 -3945Ham

IKO bitumen dakshingles zijn het ideale dakbedekkeingsmateriaal voor zowel nieuwe gebouwen als renovatieprojecten.Ongeacht de stijl die je verkiest, garandeert IKO een uitgebreid aanbod van dakshingles en accessoires die aan je noden zullen voldoen.

Bodri Cars

Olmensesteenweg 86 -3945Ham

Camps

Truibroek 19 -3945Ham

Sinds 3 generaties staan wij garant voor kwalitatief werk en een uitstekende service, zowel in de prive-sector als bij openbare werken. Onze firma is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair en ventilatie.

Pcb Solutions

Truibroek 94 -3945Ham

PCB SOlutions is een elektronicabedrijf, gevestigd in HAm. Onze voornaamste taken zijn het ontwikkelen, reproduceren en herstellen van PCB"s. Wij bieden totaaloplossingen voor het bestukken van printplaten: van idee tot afgewerkt product.