U zocht op: cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Desplenter & Ca°

Kerkplein 15 -8750Wingene

Industrieel reinigen van loodsen, opslagruimtes en parkings.Onze mobiele unit kan overal ingezet worden en verschillende veeg- en /of schrobzuig-werken uitvoeren.

C.a.m.

Kortrijksteenweg 26 -8750Wingene

Akwa Plus

Verrekijker 15 -8750Wingene

Akwa + Reinigingssystemen AKWA+ reinigingssystemen Home Produkten Promoties Ons contacteren Wie zijn we Aantal bezoekers van deze pagina sinds 19/11/2001 Counter provided by www.digits.com

Bacobouw

Bredenbarm 1 -8750Wingene

Bacobouw kan u op verschillende gebieden van dienst zijn zoals nieuwbouw, totaalrenovatie, betonwerken, dak- en gevelreiniging, vloerwerken en aanleg van oprit of terras.

G-line

Schauttewalle 22 -8750Wingene

Vantornout Interieurvormgeving

Hille 80 -8750Wingene

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel Kies Vantornout en kies voor vakmanschap, hoogstaande afwerking en ervaring in uw project. Service en dialoog met u, uw architect, uw interieurarchitect en/of mede-aannemers zijn cruciaal.

Algemene Bouw Deblaere

Rozendalestraat 47 -8750Wingene

Algemene Bouwonderneming - Bouwmaterialen Constant Deblaere NV, Wingene (Belgium) Deblaere,Constant Deblaere,Constant,Jean-Marie,Pierre,Wim,Bart,Mattias,CD,KMO,bouwonderneming,bouwmaterialen,bouwstoffen,Wingene,aannemer,Vlaanderen,België,Belgium

Schildersbedrijf Verlinde

Lichterveldestraat 53 -8750Wingene

Herbol, CenterALL, B.V.B.A. SCHILDERSBEDRIJF VERLINDE Herbol, CenterALL

Transport Scherrens Callewaert Paletten

Beernemsteenweg 61 -8750Wingene

Callewaert paletten is gespecialiseerd in de productie en de herstelling, aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte paletten. Gevoed door kennis en praktijkervaring kunnen wij U adviseren bij de zoektocht naar de voor U perfect passende paletten.

Dimindu

Vrijstraat 12 -8750Wingene

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Loonwerken Quintyn

Vorsevijverstraat 2 -8750Wingene

Davy Quintyn

Beernemsteenweg 51 -8750Wingene

Delamillieure

Verrekijker 23 -8750Wingene

Ons volautomatisch CNC-draaiwerk beperkt zich niet enkel tot diverse soorten staal, messing of aluminium.

Garage Goethals Davy

Oude Bruggestraat 100 -8750Wingene

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.