U zocht op: coaching

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Orpsy

Bijlokehof 9 -9000Gent

Orpsy is een onafhankelijk assessment en executive searchbureau uit Gent en Antwerpen. Sinds ruim 35 jaar richten wij ons in hoofdzaak op middenkader, kader en management functies binnen de private sector, de non-profit sector en de social profit ...

Hudson Belgium

Moutstraat 56 -9000Gent

Hudson is de HR-dienstverlener waar internationale toporganisaties beroep op doen wanneer ze op zoek zijn naar medewerkers voor functies in België en de rest van de wereld. 80% van onze klanten zijn daarom ook terugkerende klanten.

Pygmalion

Ingelandgat -9000Gent

Wij zijn een team van 60 specialisten die mensen in een professionele opdracht nieuwe inzichten, competenties en motivatie geven een een stap voorwaarts te maken, professioneel en als mens.

One2be

Justus De Harduwijnlaan 18 -9000Gent

The challenge of One2Be is to help to grow your business and to achieve your goals.

Yourcoach

Begijnhoflaan 75 -9000Gent

ourCoach is een professioneel en creatief coachings- en opleidingsbureau in Gent.

G&p Quality Management

Langerbruggestraat 112 -9000Gent

Today`s business environment creates growing need for Quality ManagementTougher competition leads to the demand for cost savings and higher profitabilityIn addition the product life cycles are shortening so Manufacturers have to be able to respon

Schakeling Vof

Wielewaalstraat 58 -9000Gent

Schakeling is een samenwerking tussen twee zussen die diverse ondersteunende diensten aanbieden Wil je graag mentale ondersteuning door een professionele therapeut Voel je je eenzaam en wil je daar iets aan veranderen Wordt

True Colours

Kaprijkestraat 19 -9000Gent

Een "partner in crime" voor organisaties die zich voor belangrijke, soms lastige, strategische keuzes geplaatst zien, voor teams die hun samenwerking willen versterken, voor individuen die geconfronteerd worden met professionele uitdagingen.

Jag Coaching

Prudens Van Duyse Plein -9000Gent | 9000

JAG coaching biedt bedrijven resultaatgerichte leiderschapstrajecten op maat.Ik ondersteun executives en team leaders individueel of in groep in de ontwikkeling van coachend leiderschap. Een sprong maken uit de comfortzone daar

Debackere Dries

Takkebosstraat 9 -9000Gent

Well developed cross-cultural competence at individual and organisational levels can add enormous value to your business or cooperation model.

Tfa

Patijntjestraat 169 -9000Gent

onze zorg: instroom, organisatie, management van talent, assessment en development, coaching, support van uw HR mensen en projecten.

Vectis

Franklin Rooseveltlaan 348 -9000Gent

Vectis - Knooppunt van visies - werving en selectie, assessment, coaching, HR advies

Isw Consulting

Perkamentstraat 12 -9000Gent

Isw ontwikkelt uw werkgeversimago, begeleidt rekrutering en selectie, vernieuwt en verbetert uw talent management processen en trajecten. Competentiebeleid, functionerings- en evaluatiegesprekken, loopbaanadvies en coaching, retentie en engagement..

Heidi Hemelsoet

Congreslaan -9000Gent

Heidi Hemelsoet, boekhouder regio Gent - U kan bij mij terecht voor boekhouding, advies familiebedrijven, fiscaal advies, coaching.

Dc Consultancy

Vijvermeerspark 15 -9000Gent

DC Consultancy staat voor training, coaching en advies op het vlak van strategische communicatie en veranderingsmanagement.

Aditos

Ajuinlei 1 -9000Gent

Aditos heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van outsourcing en rekrutering van ICT-consultants en bijhorende professionele begeleiding en coaching van consultants.