U zocht op: coating

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alco

Welvaartstraat 3 -2200Herentals

Alco oppervlaktebehandeling. Elektrolytisch verzinken, poedercoaten en duplexcoaten. Vooraleer producten onze magazijnen verlaten, worden ze uiteraard gecontroleerd op kwaliteit.

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder

Herinvest

Herenthoutseweg(hrt) 214 -2200Herentals

Devafloor

Welvaartstraat 5 -2200Herentals

Devafloor is gevestigd in Grobbendonk, Antwerpen en dé specialist in industriële gietvloeren op basis van acrylaat, polyurethaan en epoxy. Ook voor cementgebonden industrievloeren kan u bij ons terecht.

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,