U zocht op: comfort airconditioner

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Clima Comfort

Liersebaan 122 -2500Lier

Clima Comfort heeft zich gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen, CV en luchtverwarmingsinstallaties, ventilatiesystemen en luchtbehandelingsinstallaties.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Borcalor

Reedonk(bor) 1 -2880Bornem

Borcalor - Uw Partner in Warmtecomfort Borcalor Bornem Verwarming Koeling Ventilatie Airconditioning HVAC H.V.A.C. Luchtverwarming Vloerverwarming Kerk Split-unit Bevochtiging Ontvochtiging Vloerkoeling

De Herdt Bvba

Standplaats 32 -2570Duffel

Welkom bij Califor Califor Passie voor warmte en comfort Home Verwarming Sanitair Badkamers Ventilatie Airco Energie Klimatisatie - HVAC Referenties Over Califor Links Contact jobs Welkom in de wereld van Califor Califor zorgt reeds jaren voor oploss

Elvetico

Donk 5 -2860Sint-katelijne-waver

Elvetico - Toekomstgerichte installaties voor uw comfort en veiligheid Elvetico BVBA Elvetico, electro, domotica, sanitair, beveiliging, verlichting, airco, videofonie, telefonie, muziekinstallaties, home cinema, toegangsautomatisering, poorten, roll

Adriaensens

Heirbaan 47 -2640Mortsel

U bent op zoek naar wooncomfort waarvoor enkel een vakman kan zorgen, naar woon- en levenskwaliteit waarbij Bart Adriaensens en zijn team u graag professioneel bijstaan.

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Thermoduct

Heirbaan 47 -2640Mortsel

Vloerverwarming biedt de oplossing bij de vraag waar de verwarmingselementen te plaatsen. Met de eigentijdse en comfortabele vloerverwarmingssystemen van Thermoduct ervaart u pas echt wat zorgeloos comfort betekent.

Remeha

Koralenhoeve 10 -2160Wommelgem

Innovatieve oplossingen voor comfort in verwarming en sanitair warm water.

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.

Louwerse Energietechnieken

Wolfstraat 62 -2870Puurs-sint-amands

Schüco – het adres voor vensters en zonne-energie Schüco ist een specialist voor vensters en zonne-energie. Gevels berkende energie , veiligheid , comfort en design uitstralen.Bij nieuwbouw en renovatie.

Comfort - Goovaerts

Jodenstraat 40 -2270Herenthout

Walter Goovaerts, de betrouwbaarste kachel en inbouwhaarden installateur van België

Autocars De Polder

Groenendaallaan 385 -2030Antwerpen

Bij alles wat De Polder doet staat het comfort van de reiziger centraal. Zo wordt het volledig wagenpark voortdurend vernieuwd. Een toilet, airconditioning, video, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke bus.

Factor 4

Kruisstraat 127 -2570Duffel

Factor4 is gespecialiseerd in energiebesparing en comfort in gebouwen. We maken uw gebouw waardevoller: energiezuinig en comfortabel. Na onze tussenkomst gaat de energiefactuur voor uw gebouwen en installaties gemiddeld met een kwart omlaag.