U zocht op: comfort airconditioner

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daikin Ac

Rijvisschestraat 118 -9052Zwijnaarde

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Techno4

Noordlaan 92 -9630Zwalm

Techno4 specialiseert zich sinds 1990 in het leveren, plaatsen en onderhouden van HVAC-installaties (HVAC = heating (verwarming), ventilation (ventilatie) en air conditioning (airconditioning of koeling), drie deelgebieden van huiscomfort bij klanten

Teletask

Ottergemsesteenweg-zuid 729 -9000Gent

Domotica. Ons doel is het verhogen van comfort, waar je het het meeste nodig hebt...thuis.Toch hebben we ook volledige oplossingen voor projecten, hotels en bedrijfsgebouwen.

Airco Lemmens

Dendermondesteenweg 293 -9070Destelbergen

Lemmens airco heeft een uitstekend team van installateurs die u met de grootste zorg van uw koeling voorzien.De samenwerking met Carier zorgt ervoor dat enkel de beste comfortsystemen worden gebruikt.

Gits

Hammestraat 36 -9300Aalst

Home Centrale verwarming --- Sanitair --- Klimaatregeling ---Wij zorgen voor uw comfort.

Bo-comfort

Grotenbergestraat 128 -9620Zottegem

Thermelec

Dendermondesteenweg 258 -9070Destelbergen

Wij begeleiden U bij de keuze, de installatie en het gebruik van uw verluchtings- en/of verwarmingssysteem. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en mogen enkel verkocht worden daar waar ze een maximaal rendement garanderen.