U zocht op: communicatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Multifoon

Drie Eikenstraat 52 -2650Edegem

Multifoon Home .Multifoon is een communicatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in: . Walkie Talkies : verhuur en verkoop van Walkie Talkies voor tal van evenementen . DocSafe : Een speciaal beveiligingssysteem dat door ons ontwikkeld werd om gen

Cast 4 All

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Cast4all bouwt betaalbare, robuste en schaalbare energie monitoring systemen voor PV installaties op particuliere woningen en appartementen die beheerd worden door professionele partijen.

Safe Store

Drie Eikenstraat 661 -2650Edegem

Safe Store is als distributeur van zowel communicatieproducten als intercom en IP componenten alsook producten voor fysische beveiliging zoals intelligente lockers als kogel-brand- en inbraakwerende deuren en wanden.

Pc-repair-center

Fort V-straat 14 -2650Edegem

Onafhankelijke hersteldienst Designjet plotters, laser- en matrixprinters + computers. Inkt & toners

Business Development For Technology

Drie Eikenstraat 152 -2650Edegem

BuDeTec is gespecialiseerd in consulting rond Business development. Momenteel is het een management vennootschap rond Erik Buelens. Hij heeft een degelijke ervaring in het schrijven van een business plan, bepalen van bedrijfsstrat

D W W Mailing & Printing Pvba

Sint-goriksplein 8 -2650Edegem

Postklaar maken van mailings is onze specialisatie. Kleine en grote aantallen tot 20.000 adressen. Onder omslag, onder folie of speciale handelingen met diverse gepersonaliseerde documenten. Wij verzorgen al uw mailings snel en efficiënt.