U zocht op: congressen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

D´epoque

Dendermondsesteenweg 52b -1730Asse

Afi

De Breukeleer 14 -1730Asse

Actis

Heedstraat 64 -1730Asse

ACTIS is a Belgian based company focusing on providing "Outsourcing Services". We are specialized in Strategic outsourcing focused on long term projects where specific IT skills are needed.

Baai Concept

Neerstraat 28 -1730Asse

Dit is de grootste tweedehands beurs van motorhomes in België. De volledige kampeersector is op het salon vertegenwoordigd. Zo is het salon, ook voor mensen die reeds een motorhome bezitten, de moeite waard om te bezoeken.

Brightboard

Z. 5 Mollem 318 -1730Asse

BrightBoard helpt je bij het realiseren van je project van A tot Z. Wij bieden ondersteuning bij alle moeilijkheden die je tijdens het realiseren van je project zou kunnen tegenkomen. Beschik je niet over de juiste content

Credisolv Brussel

Veldeken 6 -1730Asse

CrediSolv onderscheidt zich door de brede waaier aan interne competenties aangevuld met de uitmuntende expertise van advocatenkantoor Advoring waardoor we steeds een innovatieve rol spelen in de markt van minnelijk en juridisch debiteurenbeheer.

Seghart

De Breukeleer 16 -1730Asse

Seghart is een standenbouwer die u, door zijn jarenlange ervaring en uitmuntende organisatie, steeds dat project zal neerzetten, dat perfect beantwoordt aan uw doelstellingen.