U zocht op: congressen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..

Hof Ten Eenhoorn

Keierberg 80 -1730Asse

Het heuvelachtig pajottenland is een prachtig decor voor dit unieke restaurant annex feestzaal & seminarieruimte. Lekker eten, ontspannen vergaderen of uitgebreid feesten behoren tot de mogelijkheden in deze oude hofstede.

Agaric Agathea

Bakkerstraat 2 -9860Landskouter

U kan bij ons terecht voor de organisatie van alle feestelijkheden bij u thuis, in uw bedrijf of in een zaal.Beschikt u niet over een passende zaal Een feestzaal en salons tot 200 personen staan te uwer beschikking.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Massimmo Villabouw

Brusselsesteenweg 69 -9090Melle

Je hebt beslist je wil een nieuwbouwvilla, helemaal op maat. Zalig, want je staat aan de start van een mooi avontuur met een fantastisch eindresultaat waar je elke dag opnieuw van kan genieten.Maar hoe begin je Wie spreek je a

Salons īt Oud Gemeentehuis

Dorp 40 -9260Wichelen

Salons `t Oud Gemeentehuis bestaat uit 4 rustiek ingerichte zalen van 20 tot 250 personen. Voor banketten, huwelijken, vergaderingen, zakendinersn recepties...

De Croone

Geraardsbergsestraat 49-53 -9400Ninove

Hotel de croone ninov hotel, ninove, de croone, croone, vlaanderen, oostvlaanderen, oostvlaanderen, restaurant, seminaries