U zocht op: construct

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.d.-construct

Vosvennen 1 -2490Balen

Wij zijn een metaalconstructiebedrijf te vinden in Ravels, gelegen in de provincie Antwerpen en vlakbij Turnhout. Zowel vader als zoon zorgen samen met een ervaren en gepassioneerd team voor de dagelijkse kwaliteit en service die u verdient.

Algemene Bouwwerken Keersmaekers

Soef 95 -2490Balen

Droomt u van een woning die aan al uw wensen en verlangens voldoet. En bovendien dan nog eens energiezuinig is? Of vond u uw droomhuis, maar staat er nog heel wat renovatiewerk op u te wachten?

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

De Pril

Poeierstraat 29 -2490Balen

Sier- en moderne poorten, alle afsluitingen, hekwerken, alle maatwerk, carports, ...

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Vema Beton

Industrieweg 6 -2490Balen

Een nieuwe naam in de prefab betonwereld, maar wel een met een massa ervaring. Tom Vennekens en Wim Maerschalck hebben hun jarenlange ervaring in prefab beton gebundeld en ondergebracht in een nieuwe vennootschap VEMA Beton bvba.