U zocht op: construct

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kerenzo Construct

Neerhonderd 38 -9230Wetteren

Bij Aanhangwagens Kerenzo in Wetteren kunt u terecht voor alle mogelijke aanhangwagens, van het meest eenvoudige bakje tot de grootst mogelijke, op maat gemaakte remorque.

D&z Construct

Brusselsesteenweg 29 -9230Wetteren

We zijn een team van vakmensen die elke dag hard werken om het werk gedaan te krijgen.

Ditho Construct

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ditho Construct is gespecialiseerd in de productie van constructies uit staal en RVS. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en toeleveren van ondersteuning voor de piping industrie. Metaalconstructies.

Bouw Iii

Walleken 46 -9230Wetteren

Als Oostenrijks bedrijf zijn ze marktleider in de productie van hoogwaardige kit op basis van siliconen, hybride, acryl enz...

Bollaert

Koningin Astridlaan 63 -9230Wetteren

een ruim assortiment aan mazouttanks met o.a. koppelbare en UV-bestendige tanks. In dezelfde periode werden met succes twee bijkomende productlijnen gelanceerd: regenwatertanks, zowel bovengronds als ondergronds, en septische tanks in kunstof.

New Movecon

Schooldreef 16 -9230Wetteren

Ga je op stap met de baas.., een teambuilding met collega`s of enkelevrienden.., dan zal een van onze activiteiten wellicht ook voor jouw groepeen heel leuke verrassing zijn waarbij we gebruik maken van speedbotenen helikopters..

De Boever Aluminium & Pvc

Honderdweg 7 -9230Wetteren

Als Profel Expert staat De Boever Aluminium & PVC garant voor het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk in zowel aluminium, PVC als hout voor nieuwbouw- en verbouwingsprojecten.

Wycor

Biezeweg 6 -9230Wetteren

:: WYCOR Afwerking en renovatie:: :: WYCOR :: :: WYCOR ::Wycor Houtconstructies Wyckaert Wetteren Aannemer Atelier Schrijnwerk Afwerking Brandwerend Overheid openbaar Aanbesteding renovatie restauratie utiliteit bouw onderneming oost-vlaanderen hout