U zocht op: constructies staal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Mechanical

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve Mechanical in Lokeren ontwikkelt ruim 15 jaar toekomstgerichte totaaloplossingen op vlak van mechanica op maat.

Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Grada International

Toekomstlaan 18 -9160Lokeren

GRADA International N.V., opgericht in 1963, is een gevestigde waarde in de wereld van ventilatie en airconditioning. De productie-eenheid ontwikkelde een uitgebreid gamma van stalen en aluminium wandroosters, vloerroosters en kanaalroosters

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

Alcomet

Mosten 9 -9160Lokeren

Wegsignalisatie, plaatbewerking, onderhoudswerken, las en constructiewerken, staal, inox, aluminium, cnc draai- frees- en branbdwerk, compressoren en toebehoren voor vrachtwagens, machinebouw

Van Damme Metaalconstructies

Spieveldstraat 18 -9160Lokeren

Van Damme Metaalconstructies is gespecialiseerd in Metaalconstructies, Constructiewerk - Draaiwerk - Freeswerk, Laswerken en containerreparaties.

Jobel Steigers

Heirbrugstraat 133 -9160Lokeren

Jobel Steigers is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de stellingbouwsector wil verzekeren. Dit voor zowel professionele als particuliere klanten.

Mebo Steel

Brandstraat 26 -9160Lokeren