U zocht op: constructiewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Debolas

Handelsstraat 124 -1840Londerzeel

BVBA Debolas is een gevestigde waarde in de wereld van metalen sierpoorten en tuinafsluitingen.

Camiel Saerens

Opdorpstraat 3 -1840Londerzeel

Ramen en deuren in aluminium en PVC.

Ac Metalec

Berkenlaan 13 -1840Londerzeel

AC Metalec, gevestigd te Willebroek, is actief in het draaien en frezen van seriestukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in stukwerk, kleine en middelgrote series en dit tegen concurrentiële prijzen.Het bedrijf levert aan alle industriële sectoren.

European Techno Steel

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Homepage van de PAS group. Onderdelen zijn ETS, European Techno Steel en PAS: warmverzinken, verzinken Homepage laser, lasersnijden, verzinken, verzinkerijen, zinc, european, techno, steel, PAS, ETS, mechanica, plaatbewerking, lassen, las, laser, me

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.

Alle Bouwwerken & Containerservice Teirlinck & Co

Klein Holland 18 -1840Londerzeel

Teirlinck & Co bvba verzorgt alle afbraakwerken en grondwerken...Het afval wordt afgevoerd naar een erkende stortplaats.Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van containers voor allerhande afval. Ook verhuur van gesloten waterdichte containers

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.

Pas

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. De verzinkerij Pas nv heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend.

Haida Homes

Neringstraat 3 -1840Londerzeel

Traditionele houtskeletbouw Haida Homes Londerzeel Haida, Homes, Huizen, Bouw, houtskeletbouw, CanadeseMet meer dan 40 jaar ervaring garandeert Haida Homes dat wij alle stijlen, alle technieken en alle afwerkingen aankunnen:

Isoprojects

Meerstraat 253 -1840Londerzeel

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek