U zocht op: containers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Alkover

Ieperstraat 17 -8610Kortemark

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur vanluxe toiletwagens met alle comfort :handdrogers, warm en koud water etc...Sfeer en comfort voor elke stijl:klassiekmodern, trendy, kleurenverlichting etc...ook aanbouwbaar aan bestaande tent.

Braem

Handzaamse Nieuwstraat 7 -8610Handzame

Braem nv, een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten, tot over de landsgrenzen heen.

Van Poucke Rental

Amersveldestraat 134a -8610Kortemark

Van Poucke Rental is tot stand gekomen door de 2 broers Bart en Bram Van Poucke. Begin 2012 gingen ze de uitdaging aan om de verhuur van sanitaire installaties naar een hoger niveau te tillen, en dit met succes.

Crevits

Voshoek 9 -8610Kortemark

productie van carrosserieën en aanhangwagens

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Fb Construct

Amersveldestraat 142c -8610Handzame