U zocht op: controle gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Stanley Security Belgium

Egide Walschaertsstraat 16 -2800Mechelen

Als grote en meest betrouwbare beveiligingsexpert in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete oplossingen. Die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw branche en uw bedrijf.

B&g Hekwerk

Wayenborgstraat 11 -2800Mechelen

B&G is Europese marktleider op het gebied van terreinbeveiliging. Het assortiment omvat een compleet pakket aan producten en diensten op het gebied van buitenbeveiliging.

Lnb Hersteldienst

Nattenhofstraat 107a -2800Mechelen

LNB bvba is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en het onderhoud van zowel aircondtioning, koeling, ventilatie, warmtepompen, elektriciteitswerken als netwerkbekabeling. Wij voeren werken uit bij zowel particulieren, kmo`s, horeca als winkel

Newtec Water Systems

Zandvoortstraat 5 -2800Mechelen

U kunt niet zonder veilig water in uw bedrijf of instelling. U wenst veilig drinkwater voor uw bedrijfskeuken of voor de hygiëne van uw werknemers.

Hansom

Hombeeksesteenweg 255 -2800Mechelen

Welkom op de website van uw vastgoedexpert Hansom. Bij ons expertisebureau kan u terecht voor energie- en vastgoedexpertises.