U zocht op: cursussen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Agoria

Kunstlaan 18 -3500Hasselt

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Lacos

Luikersteenweg 285 -3500Hasselt

Doordat wij ons thuis voelen in alle talen en specialismen bent u bij LACOS voor al uw taalbehoeften aan het juiste adres. LACOS staat immers voor een totaalpakket taaldiensten: * taalopleidingen op maat * gespecialiseerde vertalingen.

Wauters It

Hazelarenlaan 9 -3500Hasselt

Software vertikale applicaties computers hardware computers onderhoud computers randapparatuur computers software computers opslagsystemen telecommunicatie service providers telecommunicatiesystemen informaticadiensten computers o

Elohim Language Services

Oude Luikerbaan 63 A -3500Hasselt

Op zoek naar taaltraining of taalopleiding? Welkom bij Elohim Language Services. Wij bieden je een uitgebreid gamma aan oplossingen als het gaat om taalopleidingen en/of taaltrainingen.

Aca It - Solutions

Herkenrodesingel 8b -3500Hasselt

Wij kiezen enkel voor de beste kwaliteit met zoveel mogelijk flexibiliteitIT op maat van de klant

Berlitz Hasselt

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Berlitz kan taalcursussen en interculturele opleidingen geven aan individuele werknemers of aan het voltallige personeel van uw onderneming. De cursussen worden ofwel in een van onze scholen ofwel in uw lokalen gegeven.

Segers Select

Kempische Steenweg 440 -3500Hasselt

Segers Group is dé allround dienstverlener voor logistiek en transport. Wij helpen chauffeurs, arbeiders en bedienden op weg naar de ideale job met een topaanbod vacatures, een rijschool en uitgebreid gamma opleidingen.

Atrado

Kempische Steenweg 311 -3500Hasselt

Vertaalbureau Atrado is uw partner voor vertaling én copywriting. Professionele vertalers en revisoren (native speakers). Specialisaties: automotive, technische vertaling, SEO-writing, SEO-vertalingen, blogs schrijven, redactionele vertaling.

Universiteit Hasselt

Martelarenlaan 42 -3500Hasselt

Als je hier afstudeert, heb je een solide vorming gekregen en heb je gegarandeerd een hele reeks academische competenties in je rugzak zitten. Maar - en dat is het unieke - de UHasselt gaat nog verder. In de bachelor- en masteropleidingen leer je ...

Kurago

Ferdinand Verbiestlaan -3500Hasselt

Kurago – Jobcoaching, Training & Therapie voor Individu en Bedrijven. Kurago is gespecialiseerd in werk gerelateerde thema’s en versterkt zowel personen als bedrijven bij thema’s zoals loopbaanbegeleiding, communicatie, assertivit

Universiteit Hasselt School Of Expert Education - See

Marterlarenlaan 42 -3500Hasselt

SEE, de School of Expert Education van de Universiteit Hasselt is er voor u. SEE heeft een groeiend aanbod van korte tot langlopende opleidingen in diverse expertisedomeinen.

Bestburo

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

We bieden ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers kwaliteitsvolle trainingen via de BestBuro-methode aan. BestBuro investeert ook fors in een doorgedreven softwarekennis.

Alternatief

Runkstersteenweg 134 -3500Hasselt

Iedereen die zich moeilijk op de arbeidsmarkt beweegt kan bij Alternatief terecht voor opleiding, werkervaring, werk en coaching. We versterken de kansen van werkzoekenden en werkenden in het ontwikkelen van hun loopbaan.

Corda Campus

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt

Welkom op Corda Campus, de toonaangevende tech-campus in het centrum van de Euregio. Een plek waar ideeën groeien en bloeien. Waar mensen en bedrijven, groot en klein, samenkomen.

Confocus

Hellebeemden 9 -3500Hasselt

Skondras

Kempische Steenweg 555 -3500Hasselt

Onze visie is om uw omzet te laten groeien en uw stress te minimaliseren. We creeren welvaart door bedrijven te helpen bij het verkopen van hun producten en diensten. Dat is onze passie.

Skondras

Kempische Steenweg 555 -3500Hasselt

Wij zijn gespecialiseerd in sales en marketing en bieden u hierin een volledig aanbod. Kmo´s en grote bedrijven die actief zijn in België maar ook in West- en Zuid-Europa kunnen wij van dienst zijn.

Faresa

Boerenkrijgsingel 44 -3500Hasselt

Als jouw vertrouwde partner in mentaal welzijn bieden we wetenschappelijk onderbouwde begeleiding in elke levensfase. Zo werken we samen aan persoonlijke of professionele groei met duurzame resultaten.

Sd Worx

Kuringersteenweg 392 -3500Hasselt

SD WORX biedt als HR dienstenbedrijf een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel. U kan bij ons terecht voor advies en dienstverlening, opleidingen, onderzoeken en audits en oplossingen rond automatisering.

Limas

Prins-bisschopssingel 50 -3500Hasselt

Limas is een professionele partner die u een totaal oplossing biedt voor elke industriële automatisatie. Onze grootste ervaring ligt in engineering, Eplan tekenen, PLC en SCADA programmatie.

Triam

Woutersstraat 1 -3500Hasselt

Plataan

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt

Allanta

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Arkost

Kempische Steenweg 27 -3500Hasselt

Oberonn home oberonn Wat is Oberonn? Routeplan Contact ... in English ... auf Deutsch community Forums producten NIEUW Algemeen Bordspellen Miniaturen Kaartspellen Rollenspellen LARP evenementen Kalender Archief Welkom! Welkom op de website van Obero

Fluoline

Zuivelmarkt 19 -3500Hasselt

Wv-logic

Erasmuslaan 26 -3500Hasselt

Cheq

Hendrik Van Veldekesingel 150 -3500Hasselt

Jobs in technologie, wetenschap en techniek. Kom je pas kijken op de arbeidsmarkt of heb je reeds jaren ervaring? Op onze vacaturepagina vind je vaste en jobs optie vast voor zowel bedienden als arbeiders.

Koppa Digitale Media

Beukenstraat 46 -3500Hasselt

Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het vlak van het maken van media, zowel in klassieke gedrukte vorm als nieuwe media. Momenteel huldigt Koppa het principe dat een medium crossmediaal zal zijn, of dat het niet zal zijn.

Shark Design

Kempische Steenweg 367 -3500Hasselt

SHARK is een jong ontwerpersbureau dat gespecialiseerd is in het realiseren van one of a kind projecten. De nadruk ligt hierbij vooral op interieurbouw, standenbouw en verlichtingsarmaturen.

Cinecom Belgium

Zonhovenstraat 47 -3500Hasselt

Qnh Belgium

Kempische Steenweg 293 -3500Hasselt

QNH acteert op het grensvlak van business en ICT. Wij kiezen thema`s die onze klanten belangrijk vinden en vertalen die naar oplossingen. Door onze branchekennis, gecombineerd met de hantering van de juiste concepten en actuele kennis van de ...

Rca Group

Koningin Astridlaan 38 -3500Hasselt

Friedemann

Windmolenstraat 21 -3500Hasselt

Vanuit een centrale ligging in Hasselt verzorgt Friedemann uw communicatie en vormgeving op een aangename en professionele wijze.

Avance Hasselt

Luikersteenweg 233 -3500Hasselt

Avance -- Specialisten in Werving en Selectie Kandidaten | Werkgevers | Avance | Extra Welkom Vacatures Nederland Vacatures België Cv achterlaten Nederland Cv achterlaten België Inloggen Nederland Inloggen België Wij regelen het voor u! Wie gingen u

Webcube

Eindhovenlaan 20 -3500Hasselt

Puuhr

Gouverneur Roppesingel 83 -3500Hasselt

puuhr is jouw gids naar de meest voordelige subsidies, een waterdicht loonbeleid en een kostenbewuste tewerkstelling.

Razzi

Breestraat 9 -3500Hasselt

Campana vertaalt... van brief tot project, van algemeen tot medisch. Samen met een team van gespecialiseerde native speakers kunnen wij alles aan, of toch bijna.Campana schrijft... voor magazines, maar ook voor uw mailings, webs

Belgian Flightservices & Consulting

Heidestraat 102 -3500Hasselt

Origo webdesign, responsive Website design in html5 met cms en zoekmachine optimalisatie (seo). Professioneel en betaalbaar webdesign in Hasselt, Limburg.

The Admin Company

Beukenstraat 46 -3500Hasselt

Met meer dan 20 jaar ervaring is The AdminCompany een echte specialist in de administratie van ondernemingen. Ook boekhouding, debiteurenbeheer, crisis- en kredietmanagement zijn ons handelsmerk.

Via Ferrata

Kempische Kaai 71 -3500Hasselt

Elision

Kempische Steenweg 311 -3500Hasselt

Mucho Gusto

Zuivelmarkt 44 -3500Hasselt

Mediawave

Hassaluthdreef 10b -3500Hasselt

Kitchen Cabinet

Luikersteenweg 232 -3500Hasselt

Yontec

Kuringersteenweg 304 -3500Hasselt

Partner in industrieel en facilitair onderhoud

Future Graphics

Bosstraat 215 -3500Hasselt

Welkom bij Future Graphics te Hasselt. De all-in-one office van grafisch ontwerp tot realisatie naar drukwerk of online media.

Easykit

Slagmolenstraat 17 -3500Hasselt

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.