U zocht op: dak bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Zelfdakstore Herentals

Vennen 38 -2200Herentals

Bij Zelfdakstore in Eke of Herentals kan je terecht voor EPDM- dakbedekking. Kopen kan je heel eenvoudig door onze offertetool in te vullen.

Dakwerken Biermans

Rode-leeuwstraat(mrh) 24 -2200Herentals

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Dauwen Koen

De Paepestraat(hrt) 13 -2200Herentals

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Paul Claessen

Watervoort(hrt) 114 -2200Herentals

Saelen

Varendries(ndw) 31 -2200Herentals

Hadibouw

Lierseweg(hrt) 325 -2200Herentals

Wij bieden aan met eigen personeel: metselwerken, buitenschrijnwerken, binnenschrijnwerken, dakwerken, stukadoorwerken en keukens en dressings.

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

Verandaland Perfecta

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Verandaland Perfecta beschikt over een stevige reputatie in de sector van exclusieve verandabouw

Kempisch Asphaltbedrijf

Hannekenshoek 34 -2200Herentals

KAB nv is nu ook verdeler van Primagaz.Zowel particulieren als professionelen kunnen voortaan dus bij KAB nv terecht voor hun propaan/butaan flessen.KAB nv beschikt over een ruim gamma met zoals altijd een superservice en goede condities!