U zocht op: dakbedekking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kempisch Asphaltbedrijf

Hannekenshoek 34 -2200Herentals

KAB nv is nu ook verdeler van Primagaz.Zowel particulieren als professionelen kunnen voortaan dus bij KAB nv terecht voor hun propaan/butaan flessen.KAB nv beschikt over een ruim gamma met zoals altijd een superservice en goede condities!

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

Saelen

Varendries(ndw) 31 -2200Herentals

Demessemaeker

Noordervaart(hrt) 29 -2200Herentals

gegevens over Dakwerken Demessemaeker, bedrijf in Herentals index eternit,pottelberg,pannen,leien,zink,koper,lood,dakpannen,dakwerken,bouwwereld,bouw,roof,build,scoot,www.google.be,roofing,toiture,www.altavista.be,www.ilse.be,nieuwbouw,renovatie,www.

Kooy Project Isolatie

St.-jobsstraat(hrt) 5 -2200Herentals

Met ruim 30 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen, zowel in de renovatie- en nieuwbouwsfeer?

Houthandel Denis Luyten

Molenstraat(mrh) 62 -2200Herentals

Bij Houthandel Luyten Morkhoven kan u terecht voor allerlei houtsoorten, platen, dakbedekking, gevelbekleding, ... Webeschikken ook over een toonzaal waarin u terecht kan voor deuren, parket, laminaat, wand- en plafondbekleding

Zelfdakstore Herentals

Vennen 38 -2200Herentals

Bij Zelfdakstore in Eke of Herentals kan je terecht voor EPDM- dakbedekking. Kopen kan je heel eenvoudig door onze offertetool in te vullen.

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

J.v.d.

Dikberd(hrt) 34 -2200Herentals

JVD te Herentals (Antwerpen) Gevelbekleding, metalen gevelbekleding , Metalen dakbekleding Dakbekleding, Kraanverhuur en Plaatbewerking.

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Dakconstruct

Dikberd(hrt) 28 -2200Herentals

Dakwerken Biermans

Rode-leeuwstraat(mrh) 24 -2200Herentals

Dauwen Koen

De Paepestraat(hrt) 13 -2200Herentals

Herentalse Metaalwerken Leysen

St.-jobsstraat(hrt) 117 -2200Herentals

HERENTALSE METAALWERKEN LEYSENstaal op z`n best

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Victor Peeters Openbare En Industriele Werken

Zavelbosstraat(hrt) 3 -2200Herentals

7 op 7, 24 op 24 staat de Groep Peeters ter beschikking van haar klanten met het volledige gamma aan industriële reinigingstechnieken. Daarnaast beschikt de Groep Peeters ook over een jarenlange ervaring en expertise op het vlak van stralen/schilder