U zocht op: dakwerker

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daniel L´eau

Metropoolstraat 14 -2900Schoten

Dakwerkzaamheden, Dakbedekkingen, Dakwerker

Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Dgv Solutions

Boterlaarbaan 108 -2100Deurne (antwerpen)

Bij DGV Solutions kan u terecht voor zowel nieuwbouw als herstelling van uw dak of goot alsook totaalrenovaties. Wij hebben steeds de juiste oplossing voor alle soorten daken: pannendaken, hellende daken, platte daken,…

Brabo Technics

Vlaamsekaai 90 -2000Antwerpen 1

Brabo Technics te Antwerpen is een afdeling van de groep Brabo Vastgoed & Projectontwikkeling, welke actief is sinds 1975. Aangezien Brabo Technics tot de groep Brabo behoort kunnen wij steeds beroep doen op hun personeel (schrijnwerker, dakwerker,..

Willemsens En Zonen

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

Platteau & Partners

Leeuwlantstraat 137 -2100Antwerpen

Specialist metalen bekledingen. Wij zijn geen klassieke dakwerkers en werken uitsluitend met metaal en kiezen daar bewust voor. Het laat ons immers toe te specialiseren en te investeren in machines en opleidingen voor ons personeel.