U zocht op: databases

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Field Quality Control

Oudaan 15 -2000Antwerpen 1

Field Quality Control is in 1986 opgericht door Monique Lambert. Een persoonlijke begeleiding en een doorgedreven inzicht in uw onderzoeksproblematiek zijn haar uitgangspunten.

All Call Services

Kipdorpvest 40-42 -2000Antwerpen 1

U wil meer verkopen? Adres- of marktinformatie doelgericht verzamelen? Maximaal bereikbaar zijn voor uw klanten?All Call Services maakt van “de telefoon” een krachtig instrument in business-to-business:

Inter Access Belgium

Suikerrui 5 -2000Antwerpen 1

Oracle ERP implementatie, maatwerk software applicaties, Business Intelligence

Innofocus

Sint-michielskaai 34 -2000Antwerpen 1

Innofocus is gespecialiseerd in de creatie en implementatie van planning- en begeleidingsinstrumenten ten behoeve van het beheer van intellectuele eigendomsrechten (IP), risicokapitaal, business en financi?le planning.

Atypus

Oude Beurs 44 -2000Antwerpen

Atypus Webdesign te Oostende is uw ideale partner voor het ontwerpen van professioneel ogende goed ontworpen websites die eventueel up-to-date kunnen gehouden worden via een database. ATYPUS België Webdesign Homepage - Belgium

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken

Strand Associates Consulting

Italielei 88 -2000Antwerpen 1

Strand Associates Consulting is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in de staffing van permanente en tijdelijke projecten in verschillende sectoren: ICT, Project Management, Finance en Supply Chain Manage.