U zocht op: decoratie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Three-sixty Events

Kraanstraat 11 -2970Schilde

Three-Sixty Events is a full service agency equipped to provide creative and bespoke solutions.Dedication, discipline and safety are priorities, all while appreciating timelines and budgets.

Quatro

Turnhoutsebaan 100 -2970Schilde

Een nieuwe woonbeleving. Dat is wat Thuismakers nu al meer dan 10 jaar voor zijn klanten creëert en realiseert. Een renovatie, gepland en uitgevoerd tot in het kleinste detail. Want Thuismakers neemt de hele herinrichting voor zijn rekening.

Sphere

Lindenstraat 6 -2970Schilde

Interieur winkel in Schilde en Brasschaat, van decoratie object tot totaalinrichting van uw projekt Sphere interiors te Brasschaat en Schilde interieur wooninrichting decoratie woonwinkel Home interiors huis binnenhuisinrichting interior interiors ch

Devos Interieur

Kerkstraat 37 -2970Schilde

Naast volledige interieurprojecten kan je bij de winkel van Devos Interieur terecht voor een ruime keuze aan servies, bed- en badlinnen en woondecoratie van Missoni, BaoBab, When objects work, Henry Dean en Rina Menardi. Een subtiele toets of ...

Intraverde

Brasschaatsebaan 2 -2970Schilde

Wouter Nelis

Vijverlaan 57 -2970Schilde

Wouter Nelis Tuinaanleg en Onderhoud is een team van groene handen (voor het onderhoud), die bergen werk en grond verzetten (voor de tuinaanleg), maar vooral jarenlange ervaring hebben om u het werk uit handen te nemen.

Bastiaensens

Turnhoutsebaan 320a -2970Schilde