U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Guerilla

Lombeekstraat 68 -1760Roosdaal

GUERILLA is een Belgisch collectief van ambachtslui, kunstenaars en designers die samenwerken om een 2e leven te geven aan gebruikt hout. Ons team is een gezellige bende creativo’s met eenzelfde mindset.

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Alpha Bags & Travel

Daalbeekstraat 56 -1760Roosdaal

We hebben een uitgebreid klantenbestand in zowel de lederwaren- en bagagezaken als papierwarenzaken. Behalve in dit traditionele distributiekanaal zijn we ook actief in de mode- en designwinkels en op de business-to-business markt

Televies

Kleemstraat 45 -1760Roosdaal

Jm Mediapro

Omer De Vidtslaan 14 -1760Roosdaal

Wauters - Taelemans

Ramerstraat 25 -1760Roosdaal

Wij komen GRATIS ter plaatse om uw wensen te bespreken en deze ter plaatse te bestuderen. Wij geven u een goede uitleg in verband met de werken en luisteren naar uw idee dat U graag verwezenlijkt had

Pvdb Collections

Ninoofsesteenweg 205 -1760Roosdaal

Sofaplus, uw salonspecialist te Roosdaal voor sofa's,salons en zitmeubelen in stof en leder, met advies, eigen plaatsingsdienst, en perfecte service na verkoop. Merken Leolux, Koinor, Jori, Musterring, Antipode, Fjords, Nicoletti, Neostyle, Recor.