U zocht op: design

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Strak

Noorderlaan 31 -2030Antwerpen

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen en Amsterdam.

Nijkerk Computer Solutions

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen

Nijkerk Computer Solutions is systeemintegrator van industriele computer technologie. Van consulting en design tot testing, productie en onderhoud. We specialiseren ons in mission critical applicaties en hardware-oplossingen op maat.

Scaldis Salvage & Marine Contractors

Noorderlaan 133 31 -2030Antwerpen

Scaldis - SMC N.V. Online °°° Welcome °°° Design & Production c by 2 the Point - Internet Solutions Company Scaldis - SMC N.V. 2005 | Latest update: 15 February 2007 On this website you will find all the practical information about Scaldis NV. Scaldi

Swift Agency

Bostonstraat 44 -2030Antwerpen

Take The Lead

Straatsburgdok-noordkaai 21 -2030Antwerpen

We helpen ambitieuze opdrachtgevers met de uitrol van het ideale e-commerce landschap. We houden ervan om onze tanden te zetten in complexe technologische vraagstukken om zo digitale oplossingen te realiseren.

The Chillafish Company

Straatsburgdok-noordkaai 21 -2030Antwerpen

Chillafish produceert kwalitatieve kinderfietsen, steps, quads en skateboards.

Rombit Technics

Klein Zuidland 4 -2030Antwerpen

Beveiligingsoplossingen voor kmo`s en industriële markt. Automatisering, brand- en inbraakbeveiliging, intercomsystemen, camerabewaking, datanetwerken, toegangscontrole, tijdregistratie. Totaaloplossingen dankzij korte communicatielijnen.

Acb Agencies

Ferdinand Verbieststraat 7b -2030Antwerpen

Cabotage, herstellingen van containers, lijn agentuur, expeditie, trucking, magazijn-beheer, .... op een duidelijke wijze gidsen wij u door de waaier van diensten die de AcbGroup u aanbiedt.

Totalenergies Olefins Antwerp

Scheldelaan 10 -2030Antwerpen

Om de kwaliteit en de prestaties van haar brandstoffen te verzekeren, stelt Total haar onderzoekscentra, haar fabricagecentrum voor additieven en haar kwaliteitsgarantiesystemen.

Wind Voor A

Noorderlaan 111 -2030Antwerpen

Interseal

Vosseschijnstraat Kaai140 -2030Antwerpen

Interseal Nederlandsdichtingen - slangen - compensatoren ophangsystemen - kunststoffen Françaisjoints - tuyaux - compensateurs - systèmes de fixation - matières synthétiques Englishseals - pipehoses - expansion bellows pipe supports - plastics Noorde

Highco Publi Info

Nieuwelandenweg 2 -2030Antwerpen

Verhaert

Schepelstraat 16 -2030Antwerpen

Via Futura

Straatsburgdok-noordkaai 3 -2030Antwerpen

wij bouwen websites en webapplicaties voor uw doelgroep en stellen usability (gebruiksvriendelijkheid) daarbij centraal. Webontwikkeling.

Survitec Service & Distribution

Vosseschijnstraat 44 -2030Antwerpen

Aqua Safety Equipment Introduction Skip intro

Facility Services Ks

Noorderlaan 133 -2030Antwerpen

Kwaliteit en een persoonlijke aanpak, voor elke klant. Daar willen we graag voor staan! Bij Facility Services KS krijgt elke klant een persoonlijke aanpak en een oplossing op maat van uw behoeften.

Kisa

Noorderlaan 79 -2030Antwerpen

Sgs Belgium

Noorderlaan 87 -2030Antwerpen 3

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit.

Halpaco

Noorderlaan 147 -2030Antwerpen

Leverancier van modulaire woningbouw, die ecologisch verantwoord, hoog kwalitatief isolerend en milieubewust is. Er wordt gebruik gemaakt van natuurprodukten. Het ontwerpen en realiseren van algemene bouwwerken, renovaties en sociale woningbouw. Het

Atsa Schoonmaak

Luithagen-haven 18 -2030Antwerpen

ATSA SCHOONMAAK werd opgericht door Philippe Stockmans. Dhr. Stockmans is reeds meer dan tien jaar bedrijvig in de schoonmaaksector en kan daardoor steunen op de juiste professionele competentie en know-how.

Strabag Belgium

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen 3

Industriebouw, utiliteitsbouwResidenti?le bouw, burgerlijkebouwkundeRenovatie- & restauratiewerken,wegenbouwMilieuprojecten en projectontwikkeling

Thermoco

HaÏfastraat 5 -2030Antwerpen 3

Thermoco is een bedrijf dat zich specialiseert in airconditioning, ventilatie en verwarming. Met onze ploeg van 42 specialisten bouwen wij wij kleine en grote installaties.