U zocht op: deuren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Robert Janssen & Zoon

Kastelein 73 -2300Turnhout

R. Janssen en Zn. nv gevestigd in Turnhout vervult voor u de rol van voorraadhouder en verdeler van een breed assortiment ijzerwaren (raam-, deur-, meubel- en keukenbeslag) afgestemd op de Belgische en Nederlandse marktbehoefte.

Turnhoutse Metaalwerken

Visbeekstraat 26 -2300Turnhout

Turnhoutse metaalwerken, uw partner voor ramen en deuren. Wij spitsen ons toe op ramen en deuren en dit in allerlei vormen en normen. Hiervoor gebruiken we vooral het Jansen gamma van Zwitserse makelij of ook Forster profielen.

Windowmakers Services

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium.

M.v.u. Elektro

Oude Beersebaan 12 -2300Turnhout

Windowmakers Productie

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.

Alucotec

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Alucotec Bvba. Specialist in aluminium Alucotec Bvba Aluminium ramen en deuren Onze producten Onze referenties Contacteer ons Welkom Alucotec is gespecialiseerd in aluminium ramen en deuren, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Het vervaardigen e

Jef Remijsen

Slagmolenstraat 158-160 -2300Turnhout

JEF REMIJSEN uit Turnhout is reeds jaren erkend Harol-dealer en gespecialiseerd in zonwering, poorten, rolluiken, raamdecoratie & terrasoplossingen.

Kempische Bouwmaterialen

Bleukenlaan 22 -2300Turnhout

U vindt vast uw keuze uit ons aanbod antieke bouwmaterialen Oude bouwmaterialen en gerecycleerde materialen.

Turnhoutse Metaalwerken

Visbeekstraat 26 -2300Turnhout

Wij spitsen ons toe op ramen en deuren en dit in allerlei vormen en normen.

Ramabel

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Krb

Bleukenlaan 22 -2300Turnhout

U vindt vast uw keuze uit ons aanbod antieke bouwmaterialen Oude bouwmaterialen - Reclaimed Building Materials - matériaux de contruction anciens oude bouwmaterialen antieke historische pannen ornamenten gevelstenen stenen reclaimed building material

Windowmakers

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.Onze klanten zijn vakmensen.

Vadisol

Everdongenlaan 7 -2300Turnhout

Vanuit Turnhout en de Kempen plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in gans Vlaanderen, Nederland en Luxemburg, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Schaatsbaan Turnhout

Otterstraat 151 -2300Turnhout

Schaatsbaan Turnhout is een kunstijsbaan in het hartje van Turnhout in de Antwerpse Kempen. Het is een overdekte 30x60m baan die eind september 1976 zijn deuren opende. Louis Broeckx, voormalig slager en traiteur, is de oprichter van de schaatsbaan.

Rj Projects

Koeybleuken 30 -2300Turnhout

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Tvt-rent

Tichelarijstraat 116 -2300Turnhout

Jb Design

Hertenstraat 56 -2300Turnhout

jb Design uw partner in keukens, dressings, badkamers, bureaus, maatkasten jb Design jb design, jos berden, berden, hertenstraat, turnhout, keuken, keukens, dressing, dressings, bad, badkamer, badmeubel, badkamermeubel,meubel, meu

Baudewyn Sanitair

Lokerenstraat 120 -2300Turnhout

Willemsen Zwembaden

Noord-brabantlaan 8 -2300Turnhout

Als exclusief Starline dealer van de provincie Antwerpen verdelen wij het volledige gamma Starline Monoblock zwembaden

Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.

Janssen Ramen

Veedijk 46 -2300Turnhout

Janssen Ramen nv :: Houten Ramen = Janssen Ramen