U zocht op: diensten industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Optibel En Co

Edisonplein 8 -2900Schoten

Optibel draagt er zorg voor dat u in een kraaknette omgeving aan het werk gaat. Een afgestoft bureau, een zuiver tapijt, reine toiletten, lege vuilnisbakken en asbakken,… Alles schoon, precies zoals het hoort, dankzij onze professionele inzet.

Azulea Claening

Paalstraat 99 -2900Schoten

Een mix van activiteiten, gaande van het schoonmaken van uw woning, tot het strijken van uw was of het bereiden van maaltijden. Eén enkele activeit: bijvoorbeeld het wekelijkse onderhoud van de woning, ...

Sk Solution

Kuipersstraat 31 -2900Schoten

Bedrijfsfilosofie. De levering van kwalitatief hoogwaardige producten vergezeld van een betrouwbare dienstverlening naar onze klanten.

N.s.o.

Alice Nahonlei 44 -2900Schoten

ABS biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor uw kantoor of bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor kraaknette gebouwen van een propere inkomhal of ordelijke bureaus tot een fris sanitair.

Ancco

Toekomstlaan 113b -2900Schoten

Elec 4 U

Kruiningenstraat 235 -2900Schoten

Purosan

Paalstraat 91 -2900Schoten

Uw partner voor biologische reinging en het verbeteren van uw levensomgeving.Onze naam werd niet zomaar gekozen:Puro verwijst naar "proper", "schoon" of "puur"Sano refereert naar ...In een maatschappij waar men vaak een probleem creëer

Abc - Domotica Projects

Industriepark Brechtsebaan 1b -2900Schoten

Wij bieden op maat gemaakte domotica aan van de hoogste kwaliteit - al dan niet gecombineerd met een volledige elektrotechnische installatie - met de nadruk op ongeëvenaarde service.