U zocht op: diensten industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bubbles Clean

Reytstraat 175 -9700Oudenaarde

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen dat opgewassen is tegen alle vormen van vuil in uw bedrijf? Reken dan op de poetshulp van Bubbles Clean Industrial te Oudenaarde.

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Cannie Reinigingswerken

Ballingstraat 2 -8780Oostrozebeke

Cannie te Oostrozebeke: reeds goed gekend in de streek en omstreken. Cannie Reinigingswerken Cannie Reinigingswerken ,cannie,oostrozebeke,belgium,belgië,belgique,proximedia,reinigingswerken,cannie reinigingswerken,oostrosebeke,ontstoppingen,ontstoppe

Dlr Cleaning

Meulenaarshoek 9 -9031Drongen

schoonmaakbedrijven

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

N-ice Clean

Krommewege 50 -9990Maldegem

N-ice Clean is gespecialiseerd in het reinigen van machines met droogijs, zowel bij ons in het atelier als bij de klant ter plaatse. Wij kunnen ook thermisch reinigen dmv onze pyrolyse oven of chemisch reinigen dmv onze ultrasoonbaden...