U zocht op: diensten industriele schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Artega Activ

Drongensesteenweg 4 -9000Gent

De Schoonmakerij

Sluizeken -9000Gent

In Gent en Antwerpen zoeken we voor jou een geschikte poetshulp in het huishouden. Dit doen we snel en we werken dus niet met een wachtlijst.

General Industrial Assistance Cataro

Wiedauwkaai 52 -9000Gent

Gia Cataro is ontstaan in 1984 en uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf actief in de industriële reiniging. Als onderdeel van de XL Service Group of Companies, is dit Gentse bedrijf een begrip geworden in zijn sector.

Tekbo Groep

Dahliastraat 20 -9000Gent

Als reinigings- en onderhoudsfirma is onze doelstelling steeds weer opnieuw te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen naar een perfect resultaat. Dagelijks steken onze medewerkers hun handen uit hun mouwen om u de perfecte service te gaan leveren.

Coor Service Management

Pantserschipstraat 181 -9000Gent

Coor Service Management is the Nordic region's leading service management company. We manage, develop and make service functions more efficient so that our customers can focus on what they do best.

Boss Cleaning

Afrikalaan 295 -9000Gent

BOSS Cleaning bestaat al meer dan 13 jaar. Mustafa Kaya startte de onderneming onder de noemer Belgische Onderneming voor Schoonmaak Services, B.O.S.S. Vandaag is de term BOSS een gevestigde waarde, onder de noemer BOSS Cleaning.

Welda

Antwerpsesteenweg 949 -9000Gent

WELDA in Gent-Oostakker is al 40 jaar specialist op het gebied van hoog kwalitatief lasmateriaal, machines, gereedschappen, uitrusting en toebehoren.

Mijn Epb

Zeilschipstraat 10 -9000Gent

Moduul is een ervaren aannemersfirma in Gent. We verzorgen renovatieprojecten in de regio en luisteren daarbij nauwkeurig naar uw wensen als bouwheer. In overleg komen wij samen tot een planning en werken wij eventuele nieuwe ideeën uit.